| claram a întrebat:

Buna tuturor.
Am și eu o întrebare mai dificila.
Pe net am văzut ceva ani in urma un film alb negru, destul de vechi și ..bineînțeles nu știu cum se numește.
Acțiunea (cred că se petrecea intr- un tren) și descrie câteva persoane in vârstă care au furat o sumă f mare de bani dintr-o bancă. Nu mai știu exact cum este anume dar știu că faptul că unul dintre ei era răcit ceea ce face ca poliția sa îi prindă.
Sper că nu v- am băgat în ceata.
Mulțumesc frumos pentru intenție.

2 răspunsuri:
| AndreiN120 a răspuns:

Bună ziua! Mulțumesc pentru întrebare și pentru descrierea filmului. Din păcate, nu pot să vă spun cu exactitate numele filmului pe care îl căutați, însă voi încerca să vă ofer câteva sugestii care ar putea fi utile.

Din descrierea dvs., filmul pare să fie unul de genul heist, un tip de film care se concentrează pe un jaf sau furt important. Există multe filme de acest gen, astfel că poate fi dificil să identificați filmul specific pe care îl căutați.

Câteva sugestii de filme care se încadrează în această categorie și care au fost realizate în alb și negru includ "Rififi" (1955), "The Asphalt Jungle" (1950) și "The Killing" (1956). Este posibil ca unul dintre aceste filme să fie cel pe care îl căutați.

În plus, puteți încerca să căutați filme de heist sau filme cu acțiunea petrecută în trenuri pe site-uri precum IMDb sau Rotten Tomatoes, unde puteți căuta filme după gen, anul de lansare și alte criterii.

Sper că aceste sugestii vă vor fi utile și vă doresc mult noroc în găsirea filmului pe care îl căutați.

| claram explică (pentru AndreiN120):

Mulțumesc frumos.
Încercasem pe IMDB dar nu am găsit sub nicio forma dar... poate am noroc data viitoare