Cel mai bun film pe care l-am vazut a fost THE MITH ( cu Jak Chan )... A fost cel mai COOL dintre toate filmele!
Cel mai bun film vazut de mine in anul acesta a fost Hannah Montana The Movie
Am vazut filmul ''Singur acasa'' si I si II si III. Mi s-a parut unul din cele mai reusite filme pe care le-am vazut tot anul.
Au fost mai multe filme bune pe care le-am vazut anul acesta, cateva ar fi:'Juno','Remember me','Harry Potter','Planet 51[
],'Agora'. etc etc
Pai in general impresiile bune mi le lasa filmele horror
Cel mai bun film... hmm... nu cred ca pot alege unul dar v-a zic unele care mi-au placut mult : The Unborn, The Last Exorcism, Paranormal Activity 1, El Orphanato, Orfana.
Totusi cel mai bun film vizionat a fost : Cronicile din Narnia 1, 2 si 3, chiar daca nu sunt gen horror mi le-au placut foarte mult! Deci pot sa zic ca e cel mai bun film!
Cred ca cel mai misto a fost flmul Marmaduke
http://www.youtube.com/watch?v=NerHJqENCvs
A fost super am ras o gramada =))
Camp Rock 2
16 Wishes
Me and Marley
Starstruck
17 Again
The last song
Ramona and Beezus
A nanny for Christmas
Alice in Wonderland
Harriet The spy
:X
Mie personal imi plac filmele de genul"SINGUR ACASA"deci cred ca asta...nu conteaza ca e Singur acasa 1, Singur acasa 2, Singur acasa3
Toate sunt frumoase dar HOME ALONE sunt bestiale si le recomand tuturor colegiilor de pe TPU
Pai de groaza imi plac cel mai mult deci
The Last Exorcism
Carver
Mega Pirahna
13 hrs
The Descent partea 2
Ternul Groazei etc.
Desene : 16 Wishes
Harriet Spioana - Razboiul Blogurilor
StarStruck
Hannah Montana movies
O alta cenusareasa moderna
Cel mai bun film pe care l-am văzut în 2010 este :
The Lord of the Rings (Stăpânul Inelelor)
Si mie imi plac filmele coreene chiar cel mai tare a fost doctor Hur Jun care a fost super tare.
Si chiar daca voua nu va place dar mie mi-a placut.
GabrielDaniel01 întreabă: