Nu sunt bune si cele mai bune toate sunt bune bine nu chiar toate din care le-am vazut dar mie placutt singur acasa 1, 2, 3 siii cele 5 elemente
Mie mi-a placut foarte mult filmul ''The chipmunks". Si am o intrebare la voi, de ce dati voturi ''stupi'' la raspunsurile de la aceasta intrebare, paremise ca aici fiecare isi da cu parerea si fie ca va place sau nu filmul nu aveti motive sa dati astfel de voturi, nu ca as fi in masura sa va judec, dar eu cred ca fiecare dintre noi are dreptul la opinie fara sa fie judecat. Sper ca nu ma-ti inteles gresit.Numai bine.
Am vazut multe filme si nu as putea sa le enumar. dar toate au fost superbe. apropo frumos site (TPU)
Din cate imi amintesc Avatar. mi-a placut foarte mult ca l-am putut vizualiza 3d
Twilight:X. a fost o serie buna de filme.
sper sa se continue!
peace!>
Filmul meu favorit pe 2010? Viata mea
! Are comedie, groaza, romanta, actiune, drama, cateodata telenovela...are tot ce mi-as putea dori.
"Harry potter si talismanele mortii partea 1" dar si "unstoppable"...chiar si "you, again". au fost multe care mi-au placut...
Karate kid![]()
seria twilight[fara4
]
harry potter si talismanele mortii partea 1:X
Seria Twilight primele 3 parti care le-am vazut cu B. f. f a mea. insa sincera sa fiu mi sau parut mult mai bune cartile care sunt si mai interesante decat filmele insa fiecarea cu parerea lui:*
Filme bune care imi plac si le-am vazut in 2010? am vreo 5 filme, hai ca iti fac un top![]()
1. 2012
2. Avatar
3.Toate filmele lui Martin Lawrence
4.The Proposal
5.Harry Potter2
Cam astea sunt filmele.Mai stiu si altele de comedie dar nu stiu cum se cheama.
The Sorcerer's Apprentice
Charlie St. Cloud
Devil
Easy A
Remember me
The karate kid
Knight and Day
Grown ups
Letters to Juliet
Salt
Sexy and the City 2
si mai sunt!