| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai bun film pe care l-ai văzut în 2010?
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

738 răspunsuri:
| Freaky a răspuns:

A Walk To Remember! si daca e vorba de un film aparut in 2010 >>> Charlie St. Cloud! big grin

| AleandraIleana98 a răspuns:

Seria Twilight
Nu au fost filme mai bune ca ele.

| Laurentiuuu a răspuns:

Prince of Persia:X

| mystery_6812 a răspuns:

Harry Potter and the Deathly Hallows partea 1

| Dolores09 a răspuns:

Before Sunrise/Sunset! Before Sunset este continuarea de la Before Sunrise! Exceptionale ambele filme!

Nu foarte cunoscuta... actrita Julie Delpy impreuna cu Ethan Hawke au adus ceva nou, clasicelor filme de dragoste!
winking

| byabyaby a răspuns:

Harry Potter and the Deathly Hallows partea 1 hmm avatar l-am vazut acum 2 luni

| Just Kiddin' a răspuns:

The Social Network... Iti arata cum, chiar daca nu esti obsedat, ci motivat, poti deveni obsedat de o idee a ta, astfel incat sa iti calci in picioare prietenii si sentimentele. Poti ramane singur, pentru ca munca ta nu te ajuta sa fii decat invidiat! happy

| Nikk96 a răspuns:

Hurt locker

| TheOne_6493 a răspuns:

Everybody`s fine cu Robert DeNiro

| claus a răspuns:

District 9.

| xOchelariCuInfraRosu a răspuns:

Ramona and Beezus

A fost foarte incitant si foarte dragut mai ales ca acest film o reprezenta pe Beezus (Selena Gomez) care este actrita mea favorita.

| oana7335 a răspuns:

Step up 3D
deoarece mi-au placut efectele 3D, mi-a placut povestea acestui film, personajele(mai ales Moose) si dansurile au fost chiar mi-au placut.

| Kayledo a răspuns:

16 wishes
The last song
Eclipse
Alice in Wonderland
Prince of Persia

| Necunoscutu_9289 a răspuns:

Inception

| filaret03 a răspuns:

Filmul shutter

| anna_3348 a răspuns:

Narnia

| TaylorSwift a răspuns:

Singur Acasa :-) Cu siguranta e un film care are si amuzament si aventura. L-as vedea in fiecare an!

| xoxo131 a răspuns:

Angus thongs and perfect snogging

Răspuns utilizator avertizat
| BlackAngel_4000 a răspuns:

How to train your dragon un super film(parerea mea)tongue

| Adynanana a răspuns:

Toy story 3; the eclipse; the last song; 16 wishes

| llllllllllll a răspuns:

Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 a fost Unstoppable - De neoprit. A fost un film Thriller / Drama / Actiune. Este vorba despre modul in care o companie de cale ferata se straduieste sa evite o catastrofa feroviara ce ar putea afecta un oras extrem de populat din Statele Unite ale Americii. O garnitura de tren lunga de o jumatate de mila, incarcata la capacitate maxima cu substante toxice si combustibil lichid, se desprinde in mod accidental de locomotiva si goneste in cea mai mare viteza spre un oras din vecinatate, fara ca vreun om sa aiba control asupra ei. Un inginer feroviar cu experienta pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-si pierde locul de munca din cauza restructurarilor pe care le planuieste compania angajatoare, face echipa cu un tanar conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a impiedica deraierea intr-o curba a trenului plin cu substante exploxibile si pentru a salva astfel populatia din zona de la un dezastru inainte de a fi prea tarziu.
A fost un film in premiera. Un film bun dupa parerea mea

| mdany a răspuns:

Seria Twilight.

| mdany a răspuns:

Si mai este The Hurt Locker un film super. O zi buna.

| BiancaBia2000 a răspuns:

Supernatural

| Ayumha a răspuns:

Imi este foarte greu sa aleg un film preferat pe care l-am vazut. Dar totusi uite ceea ce mi-a atras atentia.
Queen of the damned, True Blood toate cele 3 sezoane si A walk to remember.big grin
In 2010 ne-am distrat cum ne-am distrat, si in acest an, in 2011 sper sa ne distram si mai si, pentru ca viata este scurta si merita traita big grin

| Karashi a răspuns:

Cel mai tare film a fost cu Naruto si anume 'Mostenitorii Vointei Focului'.
Mia mai placut (vazut de curand) filmul numit:'Talharii'

| heise a răspuns:

Shaolin Cawboy
Cu actorul, unul dintre, meu preferat.

| Shann a răspuns:

Cel mai bun film pe care l-am vazut a fost home alone 2 laughing cel mai de comedie film

| ciupy a răspuns:

Caravana cinematografica si Marti dupa Craciunwinking