Vrei sa castigi bani si sa ai timp liber cat doresti? Vrei sa nu te mai deplasezi in diferite locuri pentru a munci? Vrei sa nu te mai trezesti cand e somnul mai dulce? DA? Atunci ai nimerit bine, eu pot sa te ajut. Nu e nimic ascuns totul se intampla pe fata, nu e nevoie de nici o taxa sau sponsorizare. Nu trebuie sa platesti absolut nimic, trebuie doar sa-ti dedici 2-4 ore de lucru pe zi cu calculatorul si POTI CASTIGA pana la 100 $ PE SAPTAMANA. Nu e extrordinar de mult dar pentru efortul depus se merita. Ai nevoie de un calculator cu conectare la internet si minimul de cunostinte in accesari de site-uri online. Restul depinde de tine, cat de mult lucrezi. Pentru mai multe informatii trimite-mi un email la adresa mazlari@yahoo.com in care sa scrii la subiect INFORMATII. Poti sa castigi chiar intre 100-300 de $ pe SAPTAMANA in functie de cat lucrezi. In principal lucrul consta in trimiterea de email-uri si anunturi.
Sunt foarte multe... dar o sa incerc sa le enumar.
TPU The Movie(the best, cel mai bun)
Starstruck
Camp Rock The Final Jam
Karate Kid
Harry Potter si Talismanele Mortii
Clash Of The Titans
How To Train Your Dragon
Prince Of Persia Sand Of Time
Shrek 4
Ultimul Razboinic al Aerului
Sunt Un Mic Ticalos
Mc Phee 2
The last song
Alice in Wonderland
Seria Twilight (fara 4 )
si cred ca mai sunt, dar nu imi amintesc eu acum.
Filmul meu preferat este acesta http://www.youtube.com/watch?v=i_TXEEgNiWE nu este din 2010 dar merita sa il vedet face cat toate filmele din 2010 la un loc :D
Harry Potter and the Deathly Hallows Part, filmul a fost minunatr abia astept sa vad si urmatoarea parte care va fi data la cinema pe 11 iunie 2011
"Inception" a fost cel mai bun. Nici "Despicable me" si "The Social Network" n-au fost foarte rele.
Sincera sa fiu eu ador comediile.Imi place foarte mult sa rad.
"Singur acasa" a fost un film minunat. Mi-a placut foarte mult.
"Denis, pericol public" si acest film a fost unul exceptional si foarte amuzant.
"Fratele lui Mos Craciun" a fost tot un film amuzant dar si cu putina drama (extrem de putina).
"13 Going on 30" si acest film mi-a placut foarte mult.Este un film foarte bun!
Vizionez aceste filme de cate ori am ocazia si tot nu ma satur de ele.![]()
Sunt niste filme foarte bune!
O zi frumoasa TPU!
Mi-au placut mai multe filme.
Dintre filmele romance este filmul: "Leap Year" care mi se pare foarte bun.
Dintre filmele S. F este: "Legion"
Dintre comedii: "Tooth Fairy".
Dintre filmele de actiune: "the expendables"
Dintre filmele de groaza, horror: "Mirrors 2".
Dintre filmele de aventura: "Prince of Persia the sands of time"
Dintre toate categoriile mentionate, filmul "Leap year(an bisect)" mi-a placut foarte mult, pentru mine este pe locul 1 dintre filmele vazute din 2010, un film care are romantism, comedie, aventura si regizorii au stiut cum sa faca(virgula) ca filmul sa fie interesant. http://www.youtube.com/watch?v=Etm4VMLrSnc