Am vazut multe filme... dar cel mai mult mi-au placut "Frozen", "Case 39" si "Avatar"
>
Ste up 3 d mi-a placut cel mai mult pana acum(eu fiind o impatimita a filmelor cu dans) dar mi-au mai placut si easy a si killers.inca nu am vazut harry potter si talismanele mortii insa sunt sigura ca acesta le va intrece pe toate celelalte filme la cel mai bun film al lui 2010.
Au fost multe... doar ca. pe unele le-am vazut pe calculator si nu sunt sigur acum daca asta se pune dar pot zice ca " Hachiko " a fost un film ce m-a emotionat de am plans cu fratimiu.
Sal!
,, O cenusareasa moderna " Mi se pare un film foate reusit, cu amuzament, dragoste si drama!
Stela, aici depinde de gusturi, spre ex. mie mi-a placut mult avatar, dar nu e stilul meu, am iubit fiecare film din seria twilight dar nu's chiar pentru. varsta mea asa ca le las doar ca pe un hobby.sunt multe si nu-mi vin in minte mai ales ca acum a inceput scoala si nu mai pot gandi la mai nimic.acusi si tezele.
Pai...the vampire diaries
triple dog
step up 3d
coffe prince
alice in wonderland
harriet the spy
30 days of night
pianistul
"Desperate housviwes".
Este un serial de nota zece. Are de toate: comedie, drama, actiune, mult mister/suspans...
Crl mai bun film a fost Ramona and Beezus...actorul principal a fost selena gomez, este comedie, dar e si putin trist, este foarte tare! Funda!