| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cel mai bun film pe care l-ai văzut în 2010?
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010

738 răspunsuri:
| JustMelavJustMe a răspuns:

Stela, aici depinde de gusturi, spre ex. mie mi-a placut mult avatar, dar nu e stilul meu, am iubit fiecare film din seria twilight dar nu's chiar pentru. varsta mea asa ca le las doar ca pe un hobby.sunt multe si nu-mi vin in minte mai ales ca acum a inceput scoala si nu mai pot gandi la mai nimic.acusi si tezele.

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!
,, O cenusareasa moderna " Mi se pare un film foate reusit, cu amuzament, dragoste si drama!

| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!

pai.

Charlie st. cloud

un film care mi-a ajuns al inima si am realizat cat de multe am si ca ma pot bucura inca de ele... happy happy

| Mehh a răspuns:

| BringMeTheHorizon a răspuns:

Pai hachigo(cred ca asa se scrie) number 23, one missed call(vaianta japoneza), the hurt locker!

| Burzea a răspuns:

Littlemen

| BlackScribble a răspuns:

Pai am mai multe
-Harry Potter and Deathly Hallows(nu spun asta fiindca am dat mai multi, dar chiar a fost extraordinar filmul)
-Saw six
-The Haunting In Conecticut
-The last song(a fost foarte frumos)
-Mirrors 2
-Eu cand vreau sa fluier, fluier
sunt mai multe, dar nu imi amintesc cum de cheamabig grin

| Foxxi a răspuns:

Titanic 2:]

| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Am vazut multe filme... dar cel mai mult mi-au placut "Frozen", "Case 39" si "Avatar"

>big grin

| Trump147 a răspuns:

The Spy Next Door (Spionul din vecini). M-am uitat pentru ca in rolul principal e actorul meu preferat: Jackie Chan.
Genul filmului: Comedie
Vi-l recomand si voua...

http://blog.80millionmoviesfree.com/......t-door.jpg

| danielavinca a răspuns:

Pai avatar. dar mi-a placut foarte mult si seria twilight

| iLovedYou96 a răspuns:

Mi-au placut mult astea:

-16 Wishes

-Karate kid 2010

-Ramona and Beezus

-TPU The Movie (daca se pune)

| FreeAndWild a răspuns:

Cu adevarat cel mai bun film a fost ''Teroare in Paris'' este superb filmul si il recomand tuturor.

| Miki_2661 a răspuns:

Inceputul big grin love struck

| Solothar a răspuns:

Eternal sunshine for a spotless mind.

| Jublie a răspuns:

Twilight, desigur. happy Are dramă, romantism, absolut tot ce vrei să ai într-un film. Îl recomand tuturor, mai ales amatorilor cărora le plac vârcolacii şi vampirii!

| dsd a răspuns:

Step up 1, 2 si Al 3 lea in 3Dsmug. SUper filmlove struck

| denisab2 a răspuns:

| Bya132 a răspuns:

Harry Potter and the Deathly Hallows partea 1.Actorii joaca foarte bine, are de asemenea multe efecte speciale.

| lucian a răspuns:

Harry Potter and the Deathly Hallows part 1

| cυρcαкє a răspuns:

Filme bune care imi plac si le-am vazut in 2010? am vreo 5 filme, hai ca iti fac un topbig grin

1. 2012

2. Avatar

3.Toate filmele lui Martin Lawrence

4.The Proposal

5.Harry Potter2

Cam astea sunt filmele.Mai stiu si altele de comedie dar nu stiu cum se cheama.sad

| CutenessOverLoaded a răspuns:

Mie mi-a placut cel mai mult filmul Spargatorul de Nuci 3D care poate fi vizionat doar la cinematograf... Un film de milioane! De ce nu dati funda la cei care au raspuns? Asta nu-i dreptcrying

| mafi5 a răspuns:

Tangled(o poveste incalcita) sau tron mostenirea

| AndreeaaaaX a răspuns:

Mum and Dad
:X

| Cubulets a răspuns:

Alice in Wonderland
Ramona and Beezus
Up
Si cam aste mi-au placut mie

| Quiss a răspuns:

Inception si Shutter Island

Răspuns utilizator avertizat
| Georgix a răspuns:

Sorocul!

| Anonim134 a răspuns:

TItanic; x

| roxydulkica a răspuns:

Cel mai bun film care l-am vazut in 2010 a sot,, Ziua in care pamantul s-a oprit´´.