Fiind seria cu care am copilarit nici ultimul film aparut, "Harry Potter and the deathly hallows, part I" nu m-a dezamagit. Desi l-am vazut de curand a urcat imediat in box office-ul personal. De la efectele speciale, pana la jocul actorilor si desigur povestea(foarte asemanatoare si cuprinzand detaliile esentiale din carte) acest film m-a impresionat. Astept cu nerabdare vara nului urmator sa vad mult asteptatul final al acestei povesti. Insa nu pot sa nu mentionez faptul ca din punct de vedere cinematografic 2010 a fost un an perfect. Foarte multe productii bune, si fiindca intrebarea era despre un singur film nu pot sa mentionez aceste multe productii de calitate.
Salutare TPU! Filmele mele preferate din anul 2010 au fost : Camp Rock : The Final Jam, Drag me to hell [ un film Horror super fain ] si Seria Twilight [ din pacate fara 4 ]. Cu drag ThePnBoy, va pup
si... Sarbatori Fericite tuturor >
Cu adevarat cel mai bun film a fost ''Teroare in Paris'' este superb filmul si il recomand tuturor.
Fantoma de la opera; Cenusareasa modern si mai erau cateva mai noi dar nu stiu cum se numesc
The Spy Next Door (Spionul din vecini). M-am uitat pentru ca in rolul principal e actorul meu preferat: Jackie Chan.
Genul filmului: Comedie
Vi-l recomand si voua...
http://blog.80millionmoviesfree.com/......t-door.jpg
Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 a fost Harry PoTTer and the Phoenix Order