| popavlad3 a întrebat:

Care credeti ca e motivul de Disney Channel si Cartoon Network nu mai difuzeaza seriale vechi?
Nu au mai difuzat de multi ani.
Eu daca eram in locul lor puneam inapoi vechile seriale

5 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Probabil ca publicul tinta este mai tanar si de aceea. Sau poate fi si drepturile de difuzare care pot fi considerabile pentru unele distributii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil faptul ca grafica lor este depasita, publicul este evoluat, sau pur si simplu acelea erau dispobibile pentru o anumita perioada de timp, ca si in istorie, ca si in realitate atunci cand dispar anumite specii de animale ...asta este nu avem ce face, amintirile raman totusi si copilaria intiparita pe micile ecrane!

| Emy52 a răspuns:

Este posibil ca sa nu mai aibă audienta atât de mare la ele
Și mai e ceva
Nu pot face episoade la nesfârșit ( cum e,, tânăr și neliniștit" cu peste 3000 episoade și nu se mai uita nimeni?" dar că exemplu, nu are legătură cu Disney) și pentru că nu pot face nelimitat episoade nici nu pot sa difuzeze aceleași episoade 15-20 ani, nu mai au audienta

| popavlad3 explică:

Oricum erau mai frumoase serialele vechi. Astea noi sunt oribile, plictisitoare. Amandoua canale au inceput la scoata din grila vechile seriale de prin 2014 cam asa.
Am vazut ca pe Disney Channel doar Phineas si Ferb se mai difuzeaza cateodata...

| popavlad3 explică:

Eu daca eram in locul lui Cartoon Network si Disney Channel, as pune inapoi sigla veche Cartoon Network din anii 1998-2006 si desenele vechi. La fel si la Disney Channel, puneam inapoi sigla veche din ani 2009-2011 si desenele vechi