Cand erai mic/a, care era desenul tau animat preferat? Mai tii minte replici din el? :)
Noi ne-am amuzat azi cu acest mash-up care ne-a trezit o groaza de amintiri:
Yu-Gi-Oh, Regele Shaman, Viata cu Louie, Dragon Ball Z, Galactik Football, Copii de la 402, Ed, Ed si Eddy, Nemuritorul, Ce-i cu Andy?, Samurai Jack, Billy si Mandy etc. Multe mai is, da' deja simt ceva ciudat cand ma gandesc la ele. Ma opresc aici.
Noile aventuri ale fetei oceanului, adolescenti din Beverly Hills si multe altele care mi-au marcat copilaria.
Cel mai mult Tom & Jerry, apoi Scooby Doo, Fetitele Powerpuff, Samurai Jack si Ed, Edd si Eddy.
Scooby- doo era preferatul meu si mai era unul pe cartoon network, se numea Capitanul Jack
Codename:kids next door; Edd, ed si eddy; Arthur; Cramp twins...Scooby Doo, Casa Foster, Aventurile lui Pigley...Zambetul lui Sharon, daca ar fi sa enumar tot ce mi-a placut, ar lua foarte mult
Buna mie imi placea:courage the cowardly dog, familia Flinstone, Ed, Edd si Eddy, regele saman, Tom si Jerry, Scooby-doo, Qubix, pantera roz, Ce i cu Andy si multe altele...
Tom&jerry, scooby-doo, Cow and Chicken, The Why Why Family, SpongeBob, Samurai Jack, Courage the cowardly dog, Time Squad.