The Others (2001)
Mi-a placut cel mai mult ca m-a tinut in tensiune si a avut un final absolut genial!
Kung fu hustle pentru ca e gen dbz cu lupte sf.
sin city pentru ca toti sunt badass.
Tres metros sobre el cielo.
Pur si simplu...o foarte frumoasa poveste de dragoste, pacat insa ca finalul nu este prea fericit.
A aparut si al doilea film.
Stiu ca a aparut. Primul a fost in 2010, iar al doilea, adica "Tengo ganas de ti" a aparut in 2012. Le-am vazut pe ambele. Si era vorba sa apara si partea a 3-a, dar inca nu am vazut nimic...
Filmul meu preferat (desi e putin dificil sa aleg unul singur, am vazut foarte multe filme bune, care mi-au placut enorm) este "Sunetul muzicii". Mi-a placut povestea, peisajele, muzica de fundal(superba), peisajele fascinante, decorurile, tinutele, absolut tot!
Cel e mai frumoase pe care le vad de mai multe ori sunt Hachiko a dog story, a walk to remamber, memories of a geisha, the princess diaries 1 2, endless love. Imi plac pentru ca sunt de dragoste si foarte emotionante, poti invata mult din ele.
Hatchet (1, 2, 3) Mama, The Grudge, Destinatie finala 5. (Sunt doar cateva, toate horror.) mi-au placut pentru ca sunt pur si simplu geniale! Chiar te sfatuiesc sa te uiti. Si Jessabelle e magnific! (E ceva mai nou)
If I stay!
Fiindca ma regasesc in personajul principal. Avem acelasi caracter si aceleasi pasiuni.
Hobbitul, un adevarat film... L-am vazut la cinema, e superb. Parca te afli acolo.
Eu iti recomand Mr. Nobody. Este un film psihologic care urmareste importanta deciziilor in viata. Joaca Jared Leto din 30 Seconds to Mars care e genial. E foarte mindfck, dar merita!
Contele de Monte Cristo...ador faptul ca personajul principal..respectiv Edmond Dantes se razbuna pe cei care au complotat pentru a-l trimite la inchisoare....cred ca imi place fiecare complotist si-a primit rasplata in final.
Nu am un singur film cre sa imi placa. The Last of the Mohicans, Without a Paddle, The Number 23, Under the Tuscan Sun, A Walk in the Clouds.
The fault in our star cred... pur si simplu este o poveste diferita de toate celelalte.
Huchi
e un film care merita vazut si revazutla nesfarsit
uita-te si o sa vezi de ce :*
JohnnyBravo123 întreabă:
LisaJulie întreabă: