| zurick a întrebat:

Care este filmul care v-a plăcut cel mai mult? Și inevitabilul "de ce?".

21 răspunsuri:
| luga a răspuns:

The Babadook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multe mi-au placut.Dar printre cele mai bune sunt Piratii din Caraibe si m-am uitat de curand la un film foarte bun numit As Above, So Below.

| Ibrahimovic a răspuns:

Tres metros sobre el cielo.
Pur si simplu...o foarte frumoasa poveste de dragoste, pacat insa ca finalul nu este prea fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama. (horror)

| CinevaNou a răspuns:

Kung fu hustle pentru ca e gen dbz cu lupte sf.
sin city pentru ca toti sunt badass.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Cel e mai frumoase pe care le vad de mai multe ori sunt Hachiko a dog story, a walk to remamber, memories of a geisha, the princess diaries 1 2, endless love. Imi plac pentru ca sunt de dragoste si foarte emotionante, poti invata mult din ele.

| Ercjiaai a răspuns:

Hobbitul, un adevarat film... L-am vazut la cinema, e superb. Parca te afli acolo.

| Korb a răspuns:

Contele de Monte Cristo...ador faptul ca personajul principal..respectiv Edmond Dantes se razbuna pe cei care au complotat pentru a-l trimite la inchisoare....cred ca imi place fiecare complotist si-a primit rasplata in final.

| Aida55 a răspuns:

If I stay! love struck Fiindca ma regasesc in personajul principal. Avem acelasi caracter si aceleasi pasiuni. big grin

| TPUuser199 a răspuns:

Hatchet (1, 2, 3) Mama, The Grudge, Destinatie finala 5. (Sunt doar cateva, toate horror.) mi-au placut pentru ca sunt pur si simplu geniale! Chiar te sfatuiesc sa te uiti. Si Jessabelle e magnific! (E ceva mai nou)

| Cameliapantiru a răspuns:

Filmul meu preferat (desi e putin dificil sa aleg unul singur, am vazut foarte multe filme bune, care mi-au placut enorm) este "Sunetul muzicii". Mi-a placut povestea, peisajele, muzica de fundal(superba), peisajele fascinante, decorurile, tinutele, absolut tot!

| Ademira a răspuns:

Nu am un singur film cre sa imi placa. The Last of the Mohicans, Without a Paddle, The Number 23, Under the Tuscan Sun, A Walk in the Clouds.

| RockRox a răspuns:

The fault in our star cred... pur si simplu este o poveste diferita de toate celelalte.

| OnuOnulică a răspuns:

The Others (2001)
Mi-a placut cel mai mult ca m-a tinut in tensiune si a avut un final absolut genial!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Godfather 1. uita-te si ai sa intelegi

| laura778 a răspuns:

Adio dar mai stau putin

| Aliaaa a răspuns:

Desenele animate( sunt inocente)
Pirații din Caraibe ( e genial)

| Finetti1313 a răspuns:

Eu iti recomand Mr. Nobody. Este un film psihologic care urmareste importanta deciziilor in viata. Joaca Jared Leto din 30 Seconds to Mars care e genial. E foarte mindfck, dar merita!

| XDeDeX a răspuns:

Huchi happy e un film care merita vazut si revazutla nesfarsit happy uita-te si o sa vezi de ce :*

| Blackyuu a răspuns (pentru Ibrahimovic):

A aparut si al doilea film.

| Ibrahimovic a răspuns (pentru Blackyuu):

Stiu ca a aparut. Primul a fost in 2010, iar al doilea, adica "Tengo ganas de ti" a aparut in 2012. Le-am vazut pe ambele. Si era vorba sa apara si partea a 3-a, dar inca nu am vazut nimic...

Întrebări similare