Am primit și o cană și semne de carte cu Game of Thrones, originale HBO de la TPU...
Serialul îmi place, cred că e al doilea după Mentalist.
Am spus că mă voi uita, dar să văd când am timp. Dacă nu o să am să îmi aduci aminte în vară.
Ei bine, in carte scrie cine o sa moara. Iar eu stiuuu. O sa pun o întrebare la care o sa scriu, deci daca nu vrei sa știi, nu citi întrebarea.
Da...Daca voi mai fii in viata si daca voi mai avea cont pe TPU
Inchisoarea ingerilor pentru ca e un film complet din punctul meu de vedere... poveste excelenta, emotii si actori geniali. O singura greseala are tot filmul, pe care o trec cu vederea
Am foarte multe filme preferate, dar mai nou ar fi:Squatters (2014):pentru că te face să înțelegi că ceea ce la început pare greșit,incert, poate deveni stabil, echilibrat, când povestea alunecă pe un teren minat al romantismului și dragostei și la final să rezide prin cunoșterea de sine, esențială, iar apoi Gabriella Wilde este adorabilă în acest film.
Filmul meu preferat este Древние deoarece reflecta multe aventuri si primejdii si este si ceva de groaza uneori, mai ales ca e cu vampiri
Filmul meu preferat este Puzzle mortal ( 1, 2, 3, 4, 5,6,7) este un film de hroaza
Nu acum e momentul....ciii....Acum! (acum fiind peste 2 secunde)
Cum imi pot pune poza de profil pe TPU?
Filmul meu preferat evo noapte la muzeu ot ca e comic
Http://www.tpu.ro/setarile-contului-meu/
Apasa pe link-ul ala si asa iti poti pune poza de profil.
anonim_4396 întreabă: