| KillMePlease a întrebat:

Care este filmul vostru preferat?
De ce?

68 răspunsuri:
| Happyjump a răspuns:

Fast and furious 7, le are pe toate, a avut si replici haioase, si momente emotionante, efectele sunt geniale.

| thewomaninwhite a răspuns:

"A walk to remember" pentru ca este romantic, iar personajele sunt exceptionale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa incepem aceasta relatie cu dreptul, tin sa mentionez ca Divergent, ca si Twilight sau Hunger Games, e o voma cinematografica special realizata pentru coafeze si adolescente cu creier subdezvoltat. Regie proasta, actori submediocrii, clisee penibile, subiect uzat, mult hype. Nu l-as recomanda decat celor care traiesc cu impresia ca Maruta sau Simona Gherghe sunt mai mult decat niste infectii ignorante. Un film ce transmite trairi simple pentru indivizi si mai simplii.

Acum, ca ti-am castigat simpatia, iti voi recomanda cateva filme care, spre deosebire de Divergent, nu te vor face un om mai prost.

1. The Green Mile
2. The Sunset Limited
3. The Pianist

Un film bun este un film care te solicita atat psihic cat si intelectual. Un film bun te provoaca, te forteaza sa-ti pui anumite probleme, te intristeaza, iti lasa impresia ca, dupa ce l-ai urmarit, ai invatat ceva. Un film bun nu va avea niciodata legatura cu majoritatea dejectiilor recomandate de catre tine sau antevorbitorii mei.

M-as mira sa nu primesc funda...

PS: Poate, pe viitor, tu si Grey va gudurati pe privat, astfel evitand sa spamati cu rahat propriile intrebari.

| Awwr_Alexa_1995 a răspuns:

"Hachikō". Imi place deoarece a fost adevarata intamplarea. Sau cel putin asa am auzit. Si mai e "I am a legend" cu personajul principal Will Smith big grin

| KillMePlease explică (pentru anonim_4396):

Oh, da?
Atunci poti incepe sa te miri.
Nu vad de ce ai merita funda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru KillMePlease):

Era o ironie la faptul ca am fost foarte acid in respectivul comentariu, prin urmare, lucrul cel mai improbabil ar fi fost sa primesc o funda...

| Kaℓi a răspuns:

The Shawshank Redemption.

Întrebări similare