| Alfredo5632 a întrebat:

Care platforma de streaming merita mai mult, HBO Go(in curând apare Max cu multe producții în plus) sau Netflix. Știu ca Netflix are mai multe filme și seriale (dar majoritatea proaste) decât HBO Go, dar poate versiunea Max va aduce o schimbarea radicala. Hbo sta mai bine la raportul calitate preț, dacă îți faci acum abonament plătești 3, 30 euro în comparativ cu 8 la Netflix. Deci care serviciu merita? Spuneți doar dacă ați avut serviciile astea și sa nu ma luați ca Netflix ii mai bun ca are toată lumea sau HBO ca nu știu ce.

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Netflix are foarte multe seriale/filme proaste, dar si foarte multe bune. Pe hbo sunt de calitate majoritatea, dar destul de putine, de aia si pretul mic. Deci ambele sunt la fel de bune si ambele merita. Incepe aleatoriu cu una si cand termini, te bagi pe alta sau alegi in functie de anumite seriale/filme pe care vrei sa le vizionezi.

| Alfredo5632 explică (pentru Sn4k3):

Dar de Hbo Max ce părere ai?

| Sn4k3 a răspuns (pentru Alfredo5632):

Nu e asa mare diferenta fata de Hbo Go.

6 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Https://www.screenbinge.com/......s-netflix/

"Netflix offers 4500+ movies and 1100+ TV shows in the US regions.

Whereas, HBO Max offers hundreds of Warner Bros blockbuster as well as acclaimed titles of Studio Ghibli and The Criterion Collection but still, it has much lesser titles compare to Netflix.

Currently, HBO Max is offering 1300 movies and around 50 series in 2021. "

de mult stiu ca Netflix e cea mai buna
insa daca esti limitat NUMAI la asta, atunci e naspa rau, sunt seriale care merita si pe alte platforme cum ar fi "The Man in the High Castle" care e numai pe Amazon Prime

| anonim_4396 a răspuns (pentru Brizbriz):

In Romania oferta e mai redusa, nu asa variata.

Recomand ambele, sunt complementare
Ba ai putea si un pic de amazon prime

| Brizbriz a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, asa e, oferta depinde de tara - NU poti vedea in Romania serialul Supernatural pe Netflix, decat daca reusesti sa pacalesti sistemul anti-vpn si de pretul abonamentului - in Turcia Netflix e plin de rahat turcesc, dar abonamentul costa 4eu si ceva

| Skarr a răspuns:

Ambele. E ca și cum mă pui sa aleg intre 2 seriale foarte bune. Nu pot sa ți zic sa alegi 1. Amândouă au seriale bune. Eu prefer Netflix pentru că are mult mai multe opțiuni.