Cernobîl, ăsta nou făcut de HBO.Tragedie reală, magistral ecranizată, cu eroi adevărați.
Eu zic că ar trebui văzut de toată lumea, tocmai pentru că realitatea a fost atât de dură și pentru a înțelege mai bine ce înseamnă radiațiile.Iar de URSS se arată doar o mică parte a minciunilor lor care au dus la un asemenea dezastru, în realitate toate sectoarele Rusiei de atunci și de acum sunt bazate pe minciuni, Cernobîlul a fost cireașa de pe tort care a dus la prăbușirea vechiului regim.Adevărații vinovați din conducerea țării, nu au fost pedepsiți.Și nici actuala conducere nu pare că a învățat din greșeli când vezi că bombardează centrale nucleare sau amenință țări cu bombe nucleare.Ce au pățit pompierii care au fost acolo cred că e cea mai mare agonie pe care o poate simți o persoană și dezastre de genul ăsta trebuie evitate cu orice preț. Dar Rusia de acum pare cea mai dornică de a produce o tragedie nucleară, ca URSS, vinovatul de atunci.
Dai aici: https://www.imdb.com/list/ls056638991/ și o să afli care sunt serialele cele mai bune din toate timpurile. O să fii surprins de rezultate. Să știi însă că e impropriu să spui la un anume film sau serial că e cel mai bun. Rezultatul se ia în, primul rând în funcție de profitul făcut apoi de numărul de vizionări, etc. Spre exemplu poate ție îți place Fargo dar mie nu îmi place, cred că înțelegi ce zic. În concluzie, să știi că dacă vrei să afli care e cel mai bun film sau serial din toate timpurile, IMDB (Internet Movies Data Base) este factorul de referință.
Dr. House! Măcar o dată în viață săl vedeți îl recomand cu toată încrederea cu toată inima și tot sufletul meu
dintre toate el este cel favorit al meu 100%la100% cu Adevărat.
Vorbim de o chestie subiectivă, adică dat cu părerea, nu matematică.
anonim_4396 întreabă:
Meandjustme întreabă: