Heiii
Favoritii mei sunt Adrian si Narcis. Narcis chiar are o voce divina si este enorm de talentat, iar Adrian canta un gen care este foarte apreciat de adolescenti si nu numai.(pana si mamei mele a inceput sa-i placa hip-hop-ul de cand l-a auzit pe Adrian
). Dupa parerea mea cred ca ar castiga Adrian pentru ca a impresionat prin povestea lui si mai ales pentru motivul pentru care compune si canta in acest mod : parintii lui. Eu il sustin la iecare emisiune cu mesaje si chiar m-as bucura daca ar castiga
Cr5ed ca se va ajunge la narcis si adrian tutu.Eu tin cu adrian dar cred ca va castiga narcis
Mi-e imi place barmanul pentru ca e din acelasi oras ca si mine.E dragut!
Buna![]()
Eu sper si il sustin pe Narcis deoarece consider ca el este un adevarat talent. Pentru mine el e dovada clara ca "Romanii au talent!". Vocea lui e de`a dreptul superba, acesta e talent nativ.
Un alt preferat al meu este Valentin Dinu, ce are de asemenea o voce superba, un timbru vocal excelent!
Adrian Tutu e talentat, nu spun nu, deoarece nu oricine poate compune versuri atat de profunde, care sa aiba un mesaj atat de puternic, dar consider ca pe multi dintre noi i`a impresionat povestea lui si nu talentul.
Si aici suntem la "Romanii au talent!" iar cel mai talentat pentru mine ramane Narcis!![]()
Alte sanse mari cred ca ar avea trupa Ballance, barmanul Valentin, Rebecca, Medea.![]()
Asta e parerea mea![]()
P.S.: Votati "Narcis" prin sms la 1276 daca v-a placut! [Sustine`ti adevaratul talent!]
Eu zic ca in va castiga Tutu Adrian deoarece canta bine si are o viata din nefericire "nasoala"
Adrian Tutu:X merita premiul pentru ca este talentat si pentru ca el isi compune singur cantecele:X
As vrea sa castige TZUTZU ADRIAN:X Are o voce superba :X mai ales ca stie sa compuna si versuri :X A trecut prin multe...si peste multe...E de apreciat ca a avut puterea sa treaca peste tot si e evident :Tzutzu Adrian are talentt :X
As vrea sa castige TZUTZU ADRIAN:X Are o voce superba :X mai ales ca stie sa compuna si versuri. A trecut prin multe si peste multe...E de apreciat ca a avut puterea sa treaca peste tot si e evident :Tzutzu Adrian are talentt :X
Cristina,Alina si Tutu Adrian sunt preferati mei. sper sa castige cineve dintre acestia!
Eu cred ca Adrian Tutu va castiga pentru ca multi adolesscenti il plac pentru muzica lui.