| blairelovesmusic a întrebat:

Credeti ca se va intoarce Cartoonito in Romania? Eu cred ca sunt slabe sansele.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot ceea ce a fost cândva frumos în viata noastră va rămâne doar istorie.
Nu trebuie decât sa ne bucuram ca fata de alții am avut o copilărie cât de cât frumoasa, care ne va rămâne întipărita in minte toată viatahappy

18 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Sper ca nu

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred.Tot ce înseamnă prezent e cancer curat! Nu ma refer doar la desene, ci în general din păcate. Totul e dezolant.

| blairelovesmusic explică (pentru anonim_4396):

Adevarat.

| danielteodor0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai sa nu facem faza cu trecutu era mai bun. Is oameni care inca asculta muzica clasica si noi daca vrem sa vedem acele desene putem incerca sa le cautam pe net. Dar nu tot ce e acum e slab calitativ. Si oricum acum avem mai multe optiunide a cauta calitatea decat aveam atunci

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Ești puțin cam bolnăvior cu căpușorul dacă tu crezi ca prezentul de acum e mai ok decât cel de acum 15 ani, sau uiți ca te afli in plina pandemie și ca mor oameni cu capete? Nici măcar nu ai înțeles ceea ce am vrut sa ii transmit fetei, ai o percepere eronata in a înțelege o NOTIUNE.

| danielteodor0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai afirmat ca noi fata de alti am avut o copilărie frumoasa. Cea ce nu conaider strict adevărat, poate ca acum e mai greu dar asta nu înseamna ca in viitorul apropiat lucrurile vor fi la fel. Toti spunem ca generatia noastra a avut cea mai frumoasa copilărie si ca generatia actuală aproape ca nu are copilărie. Noi acceptăm si chiar integram ca parte din viata noastra progresului care duce la o lipsa a calitati ( legata de partea de divertisment in special) dar datorită progresului putem sa nu suportam această lipsa ( cand a fost ultima data cand ai asteptat un film sa apara pe tv in loc sa il obti in stilul piratului de pe net) și chiar daca acum e greu asta nu inseamna ca mai tarziu nu poate fi mai bine (iar timpurile grele sunt cel mai cunoscute pentru faptul ca produc oameni buni, oameni care se pot adapta si care pot gasi solutii pentru a depasi aceste timpuri.)
Deci nu, noi nu am avut cea mai frumoasa copilărie doar pentru ca am avut un telivizor si niste desene animate de calitate si nu numai desenele pe care le-am avut noi au putut atinge un anumit nivel de calitate. Sunt si acum desene bune singura diferenta este ca desenele ce se vor o continuare la desenele ce au avut candva succes sunt un esec total (dar asta nu iseamna ca nu putem vedea orginalul) iar lipsa unor canale de desene nu ar trebui sa fie un defect foarte mare deoarece acum exista moduri mai usoare de a face un desen accesibil publicului (dacă stim ca merita vazut este de ajuns sa il postam pe Youtube pentru ca toata lumea sa il vada).

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Este foarte adevărat, și vad ca din nou nu înțelegi cum erau timpurile de dinainte fata de cele de acum când generația asta,este o generație de analfabeți funcțional și de inculți, dar nu despre asta e vorba,ci ca înainte omul nu era dependent ca acum de net,lumea virtuala, ne bucuram de fiecare moment, stăteam mai mult afara,socializam face to face nu pe internet ca autistii,oamenii erau altfel nu asa de rai, ostili, nesimțiți și nebuni ca acum de își afișează toată viata pe site-urile de socializare sa primească un like, sau sa ii pună pe alții fără știrea lor râzând de ei pentru niște amaruturi de like-uri.
Tu se vede ca ești un copil, din nou nu și înțeles nimic, nu ma refeream la calitatea pl mele ești prost sau ești prost? Vrei sa ți se dea cu virgula ca să înțelegi un lucru? Tu suferi de schizofrenie? Nu realizezi ce spui sau ai 14 ani și ești analfabet?
Nu ma refeream la calitate desene, și porcăriile astea,se vede ca și tu faci parte din generația pampers. Tu nu vezi ca mor oamenii pe capete de la covid? Ca lumea o arde toată ziua în mediul online? Ca tot msi mulți devin anxioși și autiști, nu știu sa se distreze,stau ca autistii toată ziua în casa,în loc sa iasă afara,înainte toată ziua buna ziua se ieșea afara,ne distram, ne mulțumea fiecare lucru mărunt, stăteam pe zone un grupuri afara, ne întorceam acasă aproape dimineața, nu era zi sa nu ne distram, tu se vede ca nu și trăit acele vremuri, ca vad ca habar nu ai la ce ma refeream, tu ma iei cu calitatea și porcăriile tale superficiale, se vede ca și tu ești vreun autist scuze ca îți spun, dar nu ai înțeles deloc conceptul pe care am vrut sa il aduc la cunoștință, am avut dreptate ca sunteți o generație de analfabeți funcțional, nu sunteți în stare sa luați nici bacalaureatul, sau sa terminați un liceu. Degeaba ai 4k acum,ca vremurile nu vor mai fi niciodată la fel cum erau ca s-au schimbat în primul rand oamenii, tehnologia a avansat vertiginos dar oamenii nu au evoluat deloc, din ce în ce mai mulți copii ca voi se plafonează doar în mediul online,nu zic ca toți, dar foarte mulți dintre voi stați cu lunile fără sa aveți contact social. Vremurile de acum nu mai permit sa fi prea fericit,azi o ai pe maica-ta în viata, mâine e posibil sa moara de la covid, sau altcineva drag din familie, ti se impune sa stai de la ora cutare în casa, e sclavism și fascism, iyi îngrădește libertatea și tu îmi spui de vremurile de acum 15 ani, revino la realitate pana nu e prea târziu pentru tine.
Te duci la scoala vad, dar ești analfabet, nu esti capabil sa înțelegi un concept, după ce răspuns mi ai dat clar nu ai înțeles nimic, ai nevoie de ajutor sincer.

| danielteodor0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu noi am facut Covid-ul noi am incercat sa luam masuri împotriva lui. Si tu faci parte din generatia asta. Modul in care vobesti si faptul ca stai pe acest site sunt doar cateva exemple ale faptului ca nici tu nu mai ai o viata ca in trecut.
Adevarat ca sunt mai multe persoane cu boli mintale decat erau inainte si chiar daca media de varsta calitatea vieti scade dar ar trebui sa gasim moduri de a rezolva aceasta problema. Acum nu se mai iese ca nu prea mai unde si nu ar trebui sa acuzam pe cei ce stau in case de asta ci sa gasim solutii. Si inainte oameni erau rai ceea ce e acum pe internet era, in mare parte si pe strazi inainte. Iar "trendurile" astea de apar tot timpul pe internet nu fac decat sa ne arate in cum sunt si cum ar fi oricum niste oameni. Acum accesul la informatie si bazele de informatie sunt mult mai mari cine vrea poate sa se dezvolte foarte mult Acum, mai mult decat chiar decat se putea inainte. Nu e nimic doar rau si fiecare inceput sau schimbare majora a fost perceputa cu o reactie negativa ( situatia actuală este crestere internetului ca unelata folosita pentru recreatie) insa trebuie sa intelegem ca totul are nevoie de timp si ca problemele care apar acum vor fi rezolvate pe parcurs, oricum cei ce inteleg ce se întâmplă nu vor sa ia parte la ce este judecat, ei știind ca multe elemente ale online-ului sunt gresite. Probabil unele comunitati sau persoane gresesc si au unele reacti exagerate dar ar trebui sa ii invatam pe cei ce fac parte dintr-o comunitate mai usor infulentabila sa prețuiască calitatea si sa evalueze nivelul de calitate al fiecarui element.
Paralela despre desene animate era doar pentru a mentine o legatura intre raspunsul meu si întrebare.

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Nu se găsește nici un mod! Ți am zis, e impardonabil sa compari vremurile de acum, cu cel de dinainte.Si înainte de pandemie foarte multa lume era ancorata în mediul online, asta nu înțelegi tu, lumea nu mai e fericita, nu ca înainte, tehnologia și lipsa interacțiunii umane nu poate sa aducă sub nici o forma fericirea, asta e o scuza cu pandenia, lumea sa degradat de mult timp dar nu ești tu conștient de acest lucru.Nu ma compara pe mine cu tine,eu am făcut foarte multe chestii,am străbătut multe tari civilizate, mam distrat la viata mea,am avut relații, gagici nu ca voi care știți cum arata o femeie doar pe pernache și alte chestii, care muriți virgini și sunteți speriați de bombe.
Eu am avut un trecut, voi nu aveți nimic, unii din voi, si tu faci parte din ei, ca te prindeai din prima daca nu făceai parte din generația pampers la ce ma refer, nu prea te-ai prins deloc, ai băgat-o pe aia cu calitatea și Youtube-ul, când viata multora dintre voi este dezolanta. Lumea nu evoluează, se degradează, am văzut foarte mulți tineri, chiar cu studii superioare, cu facultatea terminata care nu știau ecuații de gradul 1, sau tineri care nu știu nici tabla înmulțirii, sunteți o plaga pentru societate, adolescenții romani se comporta precum țiganii în societate, nu prea mai vezi oameni educați, cu bun simt, politicoși, lasa-ma pe mine cu vrăjeală asta ta de balta tinere ca nu tine cu mine, lumea nu se îndreaptă spre o direcție bună, nimeni nu prea mai vor sa învețe, mulți se duc la școală doar sa fiu prezenți.
Pai asta e realitatea nu contează cine o adus pandemia, contează ca exista și ca mor oameni zilnic de la ea, și mie mi-o murit mama de la covid, ești bolnav cu capul? Cum poți sa zici ca totul e ok când mor oameni pe capete de la covid, și ne paste războiullaughing pentru unii accesul la informație este accesibil, degeaba este accesibil dacă multi nu știu nici tabla înmulțirii, dar ei se dau bombardieri laughing lumea nu mai citește cărți, citește nu mai inepții. Ti am zis, nu compara viata de acum 15 ani cu cea de acum,tu ești un întreținut de părinți, nu îmi vorbi tu mie chestii filosofice când tu ești suspect ca mult alții de aici de autism, viata voastră se rezuma doar in spatele tastaturii laughing
Ca sa faceți voi ce am făcut eu este cale lunga,foarte lunga.
Nu,eu nu fac parte din generația asta de rahat,eu nu îmi expun viata zilnic ca alții pentru un amarat de like,sau atenție pe tik tok,nu sufăr de lipsă de atenție, aveți râie, daca nu primiti un like sau putina atenție va ia RAIA.
Lumea își petrecea timpul afara nu pe net, tu nu ști acest lucru,daca știai te prindeai de răspunsul pe care l-am oferit laughing
Nu vor fi rezolvate, educația este la pământ, tu cred ca te confrunți cu o forma de psihoza, ai realitatea distorsionata, mulți nu mai sunt în stare nici un amarat de liceu sa termine, m-am uitat pe tik tok, pe multe platforme și mam crucit când am văzut câți agramați sunt, și idioți.
Mai ieși din bula ta, situația e grava, și lucrurile nu o sa revină prea curând la normalitate, este haos peste tot în lume, ai nevoie de ajutor specializat, nu ești ancorat la realitate, se vede după răspunsuri ca ești în afara realitatii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Vad ca ești la faculta laughing cand ieșeam eu cu băieții și fetele în zona tu te jucai cu puta in nisip, tu nu ești în măsura sa îmi spui mie de vremurile de dinainte, din moment ce tu nici nu le-ai trăit, te uitai pe CARTOON NETWORK și aveai o ora fixa în care trebuia sa fi acasă.
Nu știai nici sa îți ștergi mucii de la nas pe atunci și tu ma iei cu accesul la internet cand tu și alții nici nu știți ce e aia o relație, ajungeți virgini la 40 de ani,pe lângă ce sunteți prăpădiți mai si semnalizati.
Vad ca ai ceva minte, dar tot un prostalau ești și cu facultate și fără, nu aveți viata sociala, nici nu ați avut asta e chestia. Lucrurile pe care le-am făcut eu voi doar le visați, sunteți asa de pampalai ca și escortele am văzut ca va refuza rolling on the floor țineți vorbele pentru tine, termina-ti facultatea și lasă-i pe alții sa vorbească despre viata, tu nu esti în măsura no ofense.
Degeaba ești tu educat dacă majoritatea sunt prosti, needucați, nepoliticosi.Tu nu prea iesi în lume, se vede acest fapt, dacă tu crezi ca romanii se dezvolta educational, exista o minoritate doar, majoritatea sunt analfabeți, nu au citit în viata lor o carte.

| danielteodor0 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vad ca scrii cam mult pentru o persoana care nu vrra sa ste pe internet.
Nu am zis ca ii ok Covid-ul am zis ca nu l-am facut noi faptul ca a aprut cand a aparut a fost doar ghinion.
Si despre vremurile de demult ai dreptate: dupa muzica clasica muzica nu a mai fost muzica, actoria se face pe scena de teatru nu in filme si seriale, razboiaele adevarate sunt purtate cu sabiile( primul si al doilea razboi mondial au fost doar niste tragico-comedi ale absurdului care au evidentiat ce se intampla daca nu purtam un razboi in modul traditional iar cei ce lupta nu mai sunt eroi de mituri si legende ci niste arme) iar conducatori acum sunt alesi printr-un concurs de popularitate in loc sa fie antrenați o viata intreaga pentru a conduce( iar asta se poate obsereva in toate tarile) lumea a fost mai buna cand nu exista internetul, a fost mult mai buna acum cel putin 2 sute de ani. Noi (toata omenirea) am facut niste greseli si nu mai putem da inapoi, acum trebuie doar sa gasim solutii.
Eu chiar nu am treaba cu tiktok sau alte inepții dar nici tu nu te crede cineva ( dacă erai aveai un limbaj mai putin agresiv si nu stateai pe aici).
Nu cred ca acceptand ca unusual intr-o situație nefavorabila(din punct de vedere mintal) si ca cultura este in descrestere este o soulutie.
Ar trebui sa gasim solutii nu probleme fara solutii. Ni s-a dat unul din cele mai puternice elemente in maini si noi l-am luat ca garantat, asta dovedeste cat de dezvoltata este speica umana si ca nu meritam acces liber la internet.
Internetul într-adevăr este plin de gunoaie si producatori de gunoaie dar asta nu înseamna ca aici e limita ( doar ca e putin probabil ca in viitorul apropiat sa se dezvolte un sistem de control in masa al continutului pe internet care sa perimta doar existenta continutului cu un anumit nivel de calitate si e greu de crezut ca nu va fi folosit in niciun interes, in afara de acela de a elimina continutul fara calitate)

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Nu are rost sa o lungim dude,și asa scrii mult si prost. Ma refeream la relațiile sociale, astea s-au degradat de mult timp, dinaintea pandemieiwinking tu nu ai înțeles în ansamblu răspunsul deloc, ai dat-o in diverse.
O zi plăcută îți doresc, nu mai scrie, ca și asa scrii mult si prost, termina facultatea și după mai vorbim.

| anonim_4396 a răspuns (pentru danielteodor0):

Invata sa nu mai fi agramat si apoi poți comenta! Ai un nume de fatalau, pun pariu ca în viata de zi cu zi ești un fătălău care cheamă politia când e ceva de scandal. Eu în comparație cu tine am ajutat multă lume, tu nu ai făcut nimic, ești doar un pierde vara care se cearta singur cu tastatura.Ai multe greșeli de scriere, ești cam agramat, nu știu cum toți analfabeții ajung in ziua de azi la facultate.
Eu nu ma afișez aici, ești prostănac, e o platforma anonima, ajut oameni în schimb, dar când vad deștepți ca tine întreținuți de părinți care nici nu ști cum arata o gagica goala nu pot rămâne indiferent! Tu îmi spui mie de acum 15 ani când tu erai un mucos, nu știai nici mucii sa ti iei de la nas, aveai în jur de 5 ani, nici nu știai pe ce lume trăiești și tu ma iei cu vremurile de acum 15 ani.
"Perimta "? Ba omule ești agramat, lasă TPU, si pune mana pe cartea, ai ogramada de greșeli, cred ca prin pile ai ajuns la faculta aia laughing
Vad ca nu încetezi sa îți afișezi prostia pe aici, invata sa scrii corect! Si sa nu mai debitezi inepții, nu te știe nimeni, ești un pierde vara și aici și în realitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru blairelovesmusic):

Tot ceea ce a fost cândva frumos în viata noastră va rămâne doar istorie.
Nu trebuie decât sa ne bucuram ca fata de alții am avut o copilărie cât de cât frumoasa, care ne va rămâne întipărita in minte toată viatahappy

| Strwberrs a răspuns:

Nu cred.

Răspuns utilizator avertizat
| Claudia10girl a răspuns:

Nu cred.

| R0b3r5o a răspuns:

Din pacate, eu nu cred ca se vor intoarce.