Ador Vampire Kight. Cuplul meu preferat e Zero X Yuuki, dar nu imi place ca la final Yuuki ramane ce Kaname.
Eu am vazut ambele sezoane si ador anime-ul,la sfarsit Yuuki ramane cu Kaname, iar dupa parerea mea cuplul preferat este Kaname si Yuuki, la inceput fusese Zero si Yuuki dar mi s-a schimbat parerea pe parcursul sezonului 2. Sper sa fie si un sezon 3 adica am auzit ca o sa fie si sunt tare nerebdatoare sa vad daca chiar o sa fie!
Imi imi place mult cuplul Zero si Yuuki, dar din pacate Yuuki va ramane cu Kaname deoarece sunt frati.As vrea sa existe si sezonul 3!
Pai, eu am vazut sezonul I doar ( si nu pana la capat, pana la ep 10).
Stiu ca exista 2 sezoane si ca va exista si al 3-lea, insa n-am habar cum se va sfarsi. Dar eu n-as vrea ca Yuuki sa ramana cu Kaname, nu stiu de ce, dar imi place mai mult cuplul Yuuki şi Zero.
Dar fiecare are parerea sa proprie si cum se spune: "Gusturile nu se discuta".
Va multumesc oricum pentru raspunsuri!
Este desenul meu preferat. Cuplul meu preferat este Yuuki x Kaname. Nu vreau sa-mi imaginez sfarsitul pentru ca in al 3 lea sezon vom afla sfarsitul. Imi doresc sa fie Yuuki x Kaname dar sunt mai mari sanse la Yuuki x Zero. Si ei se potrivesc dar...cred ca stii cum e sa iti doresti ceva care stii ca nu prea sunt sanse sa se intample.
Buna![]()
Eu ador Vampire Knight. Am vazut amandoua sezoanele.
Cu siguranta.imi placea Kaname si Yuuki. Vor fi impreuna...dar ea il va iubi pe Zero, din pacate. :-
Si eu ador acel anime ^.^ [http://www.youtube.com/......killerdoll e bestial! am vazut cele 2 sezoane... al 3lea nu l-au scos inca :-
Eu am vazut ambele sezoane cuplul preferat este Kaname si Yuki dar imi pare rau ca Zero va ramane singur sper ca se va face si al 3 sezon si sa-si gaseasca si Zero o fata daca nu a fost sa fie cu Yuki.
Da, şi mie îmi place acest anime.
Este adevărat că nu l-am văzut până la sfârşit, dar din ce-am văzut sunt de părere că Yuuki ar trebui să rămână cu Zero.
Acesta este cuplul meu favorit din anime, însă nu ştiu cum o să se termine.
LisaJulie întreabă: