Nu mereu, dar pot intervenii multe motive pentru care cineva ar alege un film, cum ar fi lipsa de timp, lipsa de interes, sau pur si simplu, acea persoana considera serialele prea plictisitoare, si prea evidente...
Adica, uitate la un om, care se uita la un serial/telenovela. El stie deja ce se intampla, dar personajele din serial nu stiu, si este evident cum v-or reactiona personajele cand afla acel "mare secret". La o scena ca asta, multi oameni prefera sa asiste si sa se uite ce se intample, in timp ce altii, ca mine, schimba canalul, fiind plictisiti de toata chestia asta.
Cred ca singurele seriale pe care le urmaresc sunt anime-urile, pentru ca sunt mult mai amuzante, o lume de vis in care multi si-ar dorii sa traiasca, faptele nu sunt atat de evidente, si ti-o zic din propria exp, am vazut anime cu peste 400-450 ep, si fara sa ma plictisesc, ca la o telenovela in care m-am plictisit dupa primele 4 ep
Nu mereu. Eu de exemplu nu am mai vazut un film de ceva vreme pentru ca urmaresc mai mult seriale.
Pentru ca in general filmele prezinta o poveste frumos si atat cat trebuie.
serialele sunt lungi, plictisitoare, obositoare, care prezinta mai multe povesti si in care apar mereu alte si alte presonaje.
bineinteles sunt si seriale foarte bune.
se prefera un film pentru ca nu iti ia mult sa il vezi si apoi sa regreti ca l-ai vazut. daca iti pierzi timpu` cu un serial lung mai bine te uiti la 2 ore si stii ca i facu-o cu un scop.
Pentru ca filmele au "acel ceva". Filmele sunt capabile sa primeasca premii si aprecieri mai multe, pentru ca de multe ori ideile bune sunt puse intr-un film. Serialele au de multe ori aceeasi poveste, si devin plictisitoare pentru unii oameni. Chiar daca, uite si eu de exemplu sunt fana a unelor seriale, recunosc ca ideile sunt destul de fumate. Povesti de dragoste, adolescenti, vampiri, cam astea sunt subiectele serialelor. Nu poti pune o idee buna intr-un serial, pentru ca astfel nu ar mai fi o idee buna. Sunt foarte asemanatoare serialele intre ele, pe cand filmele sunt destul de diversificate(desi in ultima vreme multi regizori au furat ideile altora).
Filmele pot fi drame, comedii, horror, thriller si tot asa, serialele nu sunt chiar asa. Diversitatea ideilor pentru filme ii face pe oameni sa le aleaga in fata serialelor tv de care multi nu prea au timp sa le urmareasca episod cu episod.
Numai bine!
Pentru ca la cele de 2 ore afli mai repede finalul, si nu astepti multe ore
Poate pentru ca actiunea e mai stransa, mai clara, si mai frumoasa.
Intr-un serial devine plictisitor cand se abat de la un subiect la altul, de la viata unuia la altuia si actiunea lunga si interminabila. Iti dau un ex: gandeste-te la " Tanar si Nelinistit"(e pe ProTv) e in nu stiu ce sezon si la episodul 23895(bine, nu e la ep asta dar whatever). Adica, tu ai rezista sa urmaresti un serial atata timp?
Mie una imi plac mai mult filmele pentru ca sunt mai frumoase, si nu trebuie sa vezi in nu stiu cati ani nu stiu cate episoade ca sa aflii finalul :*.
Pentru ca un film este de la inceput la sfarsit si serialul poate este la ep. 22 si nu il mai sti ce se intampla
Eu prefer serialele pentru ca in film totul se petrece asa repede(daca iti place filmul) si ramaii asa cu o intrebare, oare o sa scoata a doua parte? cel putin asa cred eu.
Existe si seriale bune care nu se incadreaza la telenovele cum ar fi : Skins UK, dr. house si altele
Nu am zis ca nu exista si seriale bune, am vazut si eu seriale bune, gen inima de tigan, regina, care mi-au placut, si astea fiind niste seriale romanesti.
De obicei nu ma uit la filme romanestii, doar la cateva, dar serialele alea au fost chiar bune, si sunt convins ca sunt si seriale bune in lume, daca stii sa le gasesti.
Oricum, serialele pentru mine, proaste, sunt bune pentru altii, gusturile nu se discuta.
Si eu prefer filmele, doar cele de actiune sau thriller in locul serialelor, pentru ca exista mai putine seriale cu actiune, spre deosebire de filme.Filmele sunt mult mai obiective