| IoanaDeea24 a întrebat:

De ce se tot fac refac filme? De exemplu, s-au refăcut la Mica Sirenă, Mulan, Aladin etc și vor apărea Albă ca Zăpada și Willy Wonka.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce sa nu se facă când este atât tehnologie acum și se pot face atâtea efecte și filme la o calitate atât de bună?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numesc remake-uri. Se fac, deoarece filmul respectiv a prins foarte bine la public, a captat audienta si producatorii vor sa vada daca si remake-ul va prinde. In plus de asta, la vremea cand au fost "turnate" acele filme, tehnologia nu era asa de avansata ca in zielele noastre iar acum exista posibilitatea de a imbunatatii scenele si efectele.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Filmele sunt destul de vechi, evident vor să reînvie aceste povesti, mai ales pentru generațiile din ziua de azi și dispun oricum și de o tehnologie mai avansata, poate chiar sa adauge detalii noi.
Eu nu as vedea asta ca pe o problema, poate chiar devine mult mai fascinant mai ales dacă ai fost fana Mică Sirena sau Aladin când erai mica.

| pufulescu0o a răspuns:

Pentru ca nu mai exista scenaristi buni la Holywood si pentru ca aproape toti scriitorii buni nu mai lucreaza.
Deasemenea cenzura excesiva ucide in fasa orice idee de a creatorilor de umor sau filme de aventuri!
Lacomia producatorilor este si ea un factor, ei stiu exact si prea exact ce vrea publicul si deci nu mai accepta ideile traznite ale creatorilor, scriitorilor etc, fiindca nu sunt 100 % siguri ca acestea aduc purcoiul de bani.

Răspuns utilizator avertizat