| Cristian226 a întrebat:

De ce serialul Casa de papel este atat de lăudat? Am reușit și eu acum sa vad primele 2 sezoane și nu prea m-a impresionat sau dat pe spate. Adică cu toată povestea se putea face lejer un film de vreo 2 ore rezumat asa. Nu mi s-a părut cu nimic mai sus decât un film de acțiune obișnuit. Adică unii mor, alții pleaca etc. În unele momente părea o telenovela spaniola. A fost bun dar nu înțeleg de ce lumea îl considera asa de wow. Povestea este adevărat foarte bună iar personajul Profesorul foarte complex și bine conturat dar ca serial nu mi se pare ceva de ridicat în slavi.

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De gustibus et coloribus non disputandum!
Fiecaruia ii place mult un anumit gen. Probabil ca place foarte mult unora si acestia il lauda.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui, daa tie nu i t place serialul nu inseamna ca este prost, nici altcuiva nu o sa i placa genul tau de seriale sau de muzica pe care le asculti sau le lauzi, aceasta nu este o tragedie ci este o diferenta de gusturi datorita faptului ca suntem din fericire diferiti.

| Wr3nch a răspuns:

Pentru ca oamenii au gusturi diferite, si chiar daca ceva e popular, nu trebuie sa iti placa si tie. Eu vomit cand vad comedie romaneasca (la bloc, las fierbinti, etc) dar la multi le place.