anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Filmul care te-a schimbat este?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un film care m-a marcat hachiko a dog story, am plans ca o femeie la sfarsit.

34 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Un film nu te poate schimba. Doar viața.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Acum depinde ce înțelegeți prin schimbare, schimbarea în adevăratul sens al cuvântului nu prea există, pentru că oamenii nu se schimbă, iar dacă o dată totuși o fac, e doar pentru că ei vor asta, e ceva asiduu și dificil, eu mă refer la filmul care chiar mișcă ceva în tine, ba chiar acel film care chiar te face să dorești să schimbi tu ceva la tine. Acel film care te face să vezi cu alți ochi viața, după ce l-ai vizionat. happy Și de ce nu filmul în care ți-ai găsit modele. happy

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai puțintică dreptate.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Ahh, mulțumesc! laughing laughing

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu plăcere!

| Violleta2022 a răspuns:

Viata te poate schimba, nu filmul!
Ai vazut prea multe povesti si filme ca sa crezi ca un film te poate schimba.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Și totuși Jane the virgin a fost filmul care chiar m-a schimbat happy A fost filmul care mi-a spus clar și răspicat că eu am un vis, cel al scrisului la fel ca ea, Jane și abia după ce am văzut filmul ăla am avut tupeul să spun "Eu vreau să devin scriitoare!" laughing) Apoi tot Jane m-a învățat că nu e musai să te măriți și să ți se pună inelul pe deget ca tu totuși să vrei să fii mamă și ba chiar să fii una bună. happy Și uite așa la 26 de ani am fost la DGASP ca să întreb de adopții, eu o tipă care lucra doar de câteva luni, nimeni nu-i ofera credit pentru că lumea care nu știa cu ce se mânca adopția credea că poți adopta doar căsătorit fiind și cu casă pe numele tău, am aflat că poți înfia și fără casa personală și necăsătorit și deja mă gândesc serios să fac pasul ăsta. laughing Mă văd o Jane the virgin din toate punctele de vedere. laughing) Așa că dacă tu crezi că un film nu te poate schimba sau mișca ceva în tine, nu ai găsit un model în filmul x sau y degeaba te uiți la un film my dear Vio. happy Filmele au și ele rolul lor, acela de a vedea modele cu care să ne putem identifica, filme care să ne învețe ceva.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Este doar o parere imaginara a ta, ca filmele te-au schimbat, deloc in bine, fiindca faci ceea ce nu ar trebui sa afca o femeie normala si sanatoasa, adica nu ai grija de sanatatea ta fizica si nici de cea mentala.
Nu esti constiincioasa la munca si nu prea te vad ca-ti pasa de noptile pierdute aiurea, in loc sa ai grija de sanatatea ta.
Vad ca stai prost si cu adaptarea la munca, avand numeroase demisii, inseamna ca ori esti incompetenta ori nu-ti place munca si acest lucru nu da bine la nici o adoptie.
Rasul isteric de la emoticonane denota o persoana singura, nemultumita de viata ei anosta, plina probabil de frustari interioare in care nu-si gasaste linistea.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Știi că este fix adevărul și realitatea ta, cum și eu din exterior pot spune despre tine că ești o persoană rea și un vampir energetic. Dar nu-mi stă în caracter să fac asta, am întâlnit mulți oameni ca tine, my dear Vio, exact ca tine și fix din acest motiv am ales singurătatea, cât de faptul că pe alocuri îmi urăsc viața, cred că eu am recunoscut singură pe aici, că mi-am urât-o, deci dacă eu am avut curajul să spun singură adevărul despre mine, nu văd de ce ar mai trebui spus de altcineva, că acum am învățat să fiu puternică și poate de aici am învățat să-mi iubesc și viața, că altfel nu prea ai cum să trăiești, poate fi și ăsta un adevăr, nu afirm și nu infirm nimic, dar te rog eu, încetează cu acest hate gratuit, doar pentru că tu nu mă suporți și cred că dacă ți-ai făcut deja un obicei din a mă ucide pe mine cu "adevărul" tău, cred că deja totul vorbește de la sine. Cine e frustrata și cine fericita?

Cât de acest adevăr, eu una chiar fac terapie și am învățat multe chestii acolo, în special cum să nu lipesc etichetele alea de mine, pe care încerci cu orice preț să le lipești tu. Și-ți recunosc că deși ești doar o anonimă, cred că și eu am momentele mele de slăbiciune, adică poate acum o să mă duc în camera mea, și până încep școala și noul modul o să-mi dau iar demisia, pentru că un om pe TPU mi-a spus că aș fi o incompetentă, și totuși comparativ cu tine care vezi doar renunțare eu una pot crede că pe alocuri ai dreptate, e un duș cu apă rece și vorba ta ar trebui să mă motiveze să devin și mai bună în meseria mea de învățătoare. Acum sunt praf, mâine pot fi pe val.

Însă înțelege dragă, Vio, că în locul meu, putea fi un elev de 17 ani care își expunea poate problema sexuală sau amoroasă sau chiar una legată de studii, de bac și tu îi spuneai ce mi-ai spus mie, și poate copilul ăla era și unul introvert sau care ținea în el, dar care el mai ales la vârsta lui, cu maturizarea încă nefinalizată, el chiar asculta părerea și adevărul tău, și poate mai slab de înger ajungea pe calea sinuciderii, acum dacă e să o dăm pe adevăr, știi că tinerii mai ales generația Z, chiar este absorbită complet de net și de media și de opinia celor din media...


FEMEIE, TU REALIZEZI CĂ PUTEAI UCIDE UN OM, CU REMARCILE TALE?

Și nu neg nimic din ce ai zis, cine sunt eu până la urmă, mai mult decât un om descris de tine acolo sus, dar să-i spui unui om că e incompetent, oricine ar fi, mi se pare că trebuie să ai 5 clase și să fi fost bătut de dimineață până seara acasă, ca să nu primești considerația și iubirea necesare, pentru că dacă fi primit, oricât de puțină iubire și considerație de la părinții tăi, cred că ai fi învățat totuși că oricât ai vrea să arunci cu adevărul, educația și bunul simț nu ți-ar fi permis să te exprimi așa.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai 26 ani, ești tânără, poți face multe lucruri cu viata ta. De ce vrei sa adopți un copil la vârsta asta? Chiar sunt curioasa. Mie personal mi se pare ca copiii ne complica viata.

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fetita, dintre mine si tine tu esti aia bolnava, singura, frustrata si nervoasa.
Eu am familie, am copii amri, am zeci d eprieteni si distractie, am tot ce-mi doresc si pe deasupra timp suficient sa pot ajuta si pe cei ca tine, acre sufera si nu au habar de la ce.
fa ceva cu viata ta, ca esti in cadere si depresie, gaseste-ti un sufletel pe care sa-l iubesti si lasa porcariile scrise pe forumuri ca esti tare departe de padar si te minti atat de grav, ca si tu-ti crezi minciunile.
Hai, sa ai un AN NOU plin de fericire, alaturi de un suflet cu care sa imparti fericirea, fiindca singuratatea naste monstri si creeaza boli mentale.

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Really?! laughing Chiar nu-ți dorești copii? laughing

Eu simt că e timpul, ok, poate financiar nu stau chiar pe roze laughing) dar totuși îmi doresc copii, ooo, și mulți laughing) acum că procesul de facere e în doi, și eu îs una, îi partea a doua, dar am învățat că în viață trebuie să te adaptezi, dacă viața dă lămâi, le iei fericit și faci limonadă, dacă nu le dă, te adaptezi să le obții cumva ca să faci și tu limonadă, dacă nu poți limonadă, atunci măcar suc de mere sau alte sucuri. laughing))

Hei, și nu te impacienta, eu am zis o viață întreagă că nu vreau copii, până ies pe stradă și văd lumea cu copii și-mi doresc și eu, și îmi cunosc și gena și monștrii, adică conform cu ce demoni mai zac ascunși pe acolo prin mine, ar trebui să stau alone toată viața. Acum nu zic că nu e posibil să nu mai adopt și să rămân și așa. laughing) Până la urmă nu știi ce-ți rezervă viața. laughing) Dar totuși vreau să-ți spun că nu știi când te atinge și pe tine flagelul, mai ales dacă mai ai și un partener/parteneră familist/familistă. laughing)) Fiecare la rândul lor. laughing))

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu zic ca ai timp sa ai copii, acum vârsta la care oamenii fac copii a tot crescut. În viata lucrurile se mai schimba și când îți dorești ceva cu adevărat se împlinește, asa se zice, uneori noi nu știm ce ne dorim. Cat despre mine, da nu mi am dorit dar poate sunt un caz aparte, nu am simțit ca pot sa fac asta, chiar am renunțat la relații pentru ca partenerul meu își dorea asta. Teoretic mi am dorit dar practic nu am simțit ca pot face asta

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Măi dacă te referi la procesul în sine, dacă de asta ți-e ție teamă, sincer, și pe mine mă îngrozește, de aceea nici nu prea aș vrea să-i nasc eu laughing)) dar mna, acum mai există cezarianele și alte metode de naștere naturală care să nu fie atât de crunte :○ laughing)).

Dar chiar îmi pare rău pentru tine, să aud că a trebuit să renunți la relații, mai ales dacă tu chiar ți le-ai dorit și ai și reușit să le obții, să le pierzi doar pentru această dorință a ta. Ca să vezi cât de paradoxală este viața, de complexă și de ciuuudată. Unii nu-și pot face relații din varii motive sau sunt ei ca oameni duali își doresc relații, dar totuși le face mai multă plăcere să rămână în final alone, și rămân alone, dar ei totuși își doresc gen familie și alții care chiar au relații sau le obțin mai ușor pentru că ei nu își doresc gen să rămână alone, dar rămân alone doar pentru că nu vor copii sau ceva din ce vrea celălalt partener.

Chiar e complexă viața. Și oamenii nu înțeleg asta, e mai simplu să judece doar ceea ce nu înțeleg. :/ laughing))

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Și totuși dintre toate adevărurile tale unul singur nu l-ai nimerit laughing)) ACRA ești tu. Dacă ai observat, de la început am venit cu o atitudine de a ajuta sau dacă nu, am pus întrebări, zic eu destul de decente (alea care nu te lasă pe tine de fapt să dormi noaptea) iar ce am povestit oricum am povestit cu oamenii cu care i-am simțit deschiși sau mi-au adus o mică confirmare că ei chiar sunt interesați în a-mi asculta experiența și la rândul meu, eu le-am ascultat-o pe a lor. Deci iar nu văd de unde până unde eticheta ta de acră pe fruntea mea. laughing))) Dar deja simțeam că lipsește ceva laughing)) zilele astea laughing))

Offf, lipsea Violeta și adevărul ei. laughing) Chiar ți-am simțit lipsa laughing)))

Pentru o femeie cu de toate mă mir că mai ai timp să te ocupi de frustrata de mine. laughing))

Cât de suflețelul meu pereche laughing)) cred că trebuie să fie suflet de piatră laughing)) cred că dacă tot ai ascultat adevărul meu, ăla real, nu ăla fabricat de mintea ta, ai fi aflat că eu pot să-mi ucid sufletul pereche laughing)) deci dacă nu fug după el, zic eu, că-l las deoparte ca să-l protejez laughing)) decât să-l văd ucis de mâna mea, mai bine i-l las alteia, mai power flower laughing)) așa că Violeta, mamă, nu mai fabrica adevăruri în mintea ta. laughing))

Și azi mă scuzi că-s mai cu colți, dar vin de afară de la semilună, iar eu mă transform când iese luna. laughing)))

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

Hey nu trebuie sa ți para rău. Am renunțat la relație pentru ca era prea multa presiune în acest sens. Acum am alta relație, este în regula. Nu mi-a fost frica de procesul de facere, pur și simplu, nu vad sensul. Mi s-a părut interesant ce spune Cristian Tudor Popescu într un articol deși el are copii. „Copiii se fac pentru părinți. Dacă îmi spuneți mie că cei care fac copii au în cap perpetuarea speciei sau demografia României... O să vă spun ceva greu de înghițit. Oamenii fac copii când au un grad ridicat de insatisfacție în legătură cu propria lor existență în această viață", a spus Cristian Tudor Popescu. „Când oamenii au o viaţă foarte încărcată, foarte completă profesional, sentimental, personal, nu mai simt nevoia să facă copii. Cei care fac copii mulţi sunt săraci, nemulțumiți în raport cu societatea, care nu au reuşit să realizeze lucrurile pe care le-au dorit şi încearcă să trasfere ratarea lor copiilor: să facă el/ea ce nu am făcut eu, să aibă el/ ea ce nu am avut eu şi mai ales să am un sprijin la bătrâneţe", a adăugat jurnalistul. Nu ma înțelege greșit, mie îmi plac copii, mi se par nevinovați, poate sunt prea sensibila când ma gândesc la acest aspect, admir femeile care au crescut 2, 3 copii, îmi place ideea de moștenitori de a duce mai departe numele, linia genetică, nu m-am regăsit eu personal în povestea asta

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mmai fetita, daca eram acra nu aveam eu casa plina de prieteni si atata veselie in jur.
Acra si frustrata ai dovedit ca esti tu si asta se vede din rasul isteric si raspunsurile tale, pline de frustrare, obida, indivie ca sa nu spun ca ai un suflet urat si sterp.
cauta-ti femeie un barbat, ca o sa mori singura, batrana si ramolita!

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Hei, stai liniștită că te înțeleg perfect!

Și exact teoria psihologului o are și mama mea : "Dar tu știi că noi oamenii facem copii tot din egoism, cică ni-i dorim, dar de fapt, noi îi facem ca să avem sprijin la bătrânețe, deci nu tot din egoism îi facem, mamă?" Deci da, mai bine faci când chiar ești pregătit sau simți tu nevoia, că acum e momentul sau ca în cazul meu îi iei. laughing))

Cred că discuția asta chiar mi-a prins bine să aflu că încă nu-mi doresc nici eu complet copii și că încă mai am multe de făcut abia pentru mine (financiar și pe studii mă refer) și oricum de înfiat copii pot să înfiez la orice vârstă.

| Emma30555 a răspuns (pentru anonim_4396):

De fapt nu psihologul a spus ci jurnalistul Cristian Tudor Popescu, bănuiesc ca îl ști. Ideea lui era de fapt ca oamenii vor copii ca să și umple niște goluri. Dar în fond oamenii vor copii fiindcă acesta este instinctul dat de natura

| anonim_4396 explică (pentru Emma30555):

Am auzit și de el, parcă, numele îmi sună cunoscut dar nu știam că e jurnalist, dar eu mă gândeam când am citit, la psihologul Cristian Andrei, parcă așa îl chema pe nenea ăla. laughing)) Mai tot apărea el pe la TV la un moment dat. Nu știu dacă mai apare și acum. laughing))

| Violleta2022 a răspuns:

Daca te deranjeaza realitatea si sinceritatea mea, spusa in fata, poti sa ma blochezi, asa cum ai facut-o si de pe celalat cont.

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Doamne laughing ești obsedată girl laughing) ador uuu toată această atenție anonimă care mi se acordă de-o dată laughing) se pare că roata s-a întors laughing)

Admit că în liceu mă obseda o colegă și prietenă care mă mințea într-una că tipul de care-mi plăcea mie, o plăcea pe ea și mă obseda crunt treaba asta, ajunsesem să cutreier străzile doar ca să văd dacă ăia sunt împreună și ies împreună laughing)

Deci dragă Vio, i understand când spui că te macină treaba asta, că tu crezi ceva cu orice preț, dar evident nu este așa. Sunt doar contul Patricia și chiar voiam să-mi pun numele real, dacă aș știi cum laughing)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Splendoare în iarbă cu Natalie Wood.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Rahat, niste prostii filmele, fictiuni fantezii ale scenaristilor, nimic real.

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pe alocuri îți dau dreptate laughing acum dacă tu vrei ca realitatea să fie fix ca în filme laughing

Dar filmele au arta lor, știi că până la urmă oamenii ăia muncesc asiduu în spate ca un film să iasă, nu?

Iar filmele au și ele rolul lor, acela de a te detașa uneori, acela de a te face să vezi viața chiar cu alți ochi, spre exemplu îți spui mantra "Toți oamenii sunt la fel" crezi cu înverșunare treaba asta, dar apoi vezi filmul ăla în care un autist își prezintă viața sau un autist chiar vrea să fie cineva și de-odată afli că viața nu se învârte în jurul tău și nici al mantrei tale, că sunt oameni diferiți, dar care fac atât lucrurile pe care le facem noi oamenii obișnuiți de rând, dar și lucruri unice și diferite, și uite așa afli că în viață mai există multe alte creaturi cu multe alte probleme.

Ok, cred că pe alocuri am aberat laughing dar sper că s-a înțeles esența ce s-a vrut a fi transmisă. laughing

| gabicoo a răspuns:

Înnebunesc și îmi pare rău - 1992

| VoidEternal a răspuns:

The fountain.

| ReddY25 a răspuns:

Al vieții

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

Filmul vietii

| blackann a răspuns:

rolling on the floor violettaaaaaaa, te-ai dezlantuit

| DeMicUnCălător a răspuns:

Life Is Worth Losing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde ce vrei sa spui prin " schimbat "?!
Schimbat ceva la tine, caracter, personalitate, gandire, mod de a vedea viata, schimbat viata in ansamblu? Influentat? ( poate?! )
Sau doar ti-a placut calitatea filmului?!
Banuiesc, si sunt sigura ca te referi la ceva mai deep, NU?!

Uite aici o lista de filme pe care le-am vizionat de-a lungul vietii mele, si evident, mi-au placut, unele chiar m-au schimbat!

https://www.tpu.ro/......in-opinia/


Cred, ca am sa-ti pot raspunde exact intrebarii tale, doar atunci cand voi raspunde exact intrebarii mele :

https://www.tpu.ro/......r-o-extrem

Desi, eu in intrebarea mea am intrebat cu Totul altceva! " Ce film se aseamana cu "filmul" vietii voastre NU! care este filmul care te-a schimbat / influentat "!
Doua lucruri (total) diferite!

Vad apoi, cum raspund! :)

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar raspunsul tau care este? ( as dori sa cunosc raspunsul ambelor intrebari! happy