| Alliciaa a întrebat:

Heii happy
Cei care urmaresc Gossip Girl, imi spune-ti si mie daca se vor impaca Dan & Serena?

Eu sunt abia la sez 2 si nu dau semne se impacare,acum Serena e cu Aron, va ramane cu el sau se vor impaca?

X.O.X.O

Răspuns Câştigător
| elly14 a răspuns:

Buna! Eu am terminat sezonul 5, si nu se mai impaca, Dan va fi cu Blair in sezonul 5, insa ea isi da seama ca il iubeste tot pe Chuck, iar Serena isi doreste sa se impace cu Dan, dar el nu mai vrea. Oricum sezonul 5 se termina asa: Serena se reintoarce la viata tumultoasatongue(se drogheaza etc.) si Dan coalizeaza cu Georgina sa le faca rau lui Blair si Chuck.

| Alliciaa explică (pentru elly14):

Multumesc frumos pentru raspuns :*
imi pare rau ca nu se vor impaca, chiar ii admiram pentru realita lor puternica =(

Si.Dan & Blair...ew bleahh Q_Q

cred ca Serena o va ura laughing

| elly14 a răspuns (pentru Alliciaa):

Da chiar ca bleahh laughing Daaaa Serena si Blair chiar devin dusmani si incearca tot feluri de tertipuri ca sa o faca pe cealalta sa sufere. Nu ai pentru ce si vizionare placuta in continuare.

Tocmai ce am mai urmarit cateva ep.Serena & Dan sunt frati? Am vazut ca Lily a mai avut un copil facut cu Ruffus, pe care l-au dat spre adoptie iar acum il cauta

Da, sunt frati vitregi sau vor fi nu stiu exact daca tu ai ajuns la momentul in care Lily se va impaca cu Rufus, o sa se casatoreasca, si atunci ei vor fi frati.

Nu =( nu pot face asta =( Vreau ca Serena sa fie cu Dan, sunt adorabili impreuna sad Q_Q
How about Blair & Chuck? vor fi impreuna?
Acum ca tatal lui a murit se comporta si mai urat cu Blair

Pai cu Blair si Chuck e o poveste luuuunga si complicata. Or sa se tot desparta si or sa se impace, pana la urma Chuck o sa se hotarasca sa o ceara de sotie dar se culca cu Jenny si afla Blair si se despart, el pleaca in nu mai stiu ce tara il bat unii si isi pierde memoria si il ingrijeste una, Blair cunoaste un print in Franta, ajunge sa se marite cu el, dar afla printul ca inca il iubeste pe Chuck si se despart, Chuck inca mai incearca sa o cucereasca dar ea nu e hotarata si sezonul 5 se termina cand vine Blair dupa Chuck si ii spune ca acum e randul ei sa lupte pentru el. Si surprizaaaaaaaaaaaa tatal lui Chuck nu a murit, a stat ascuns ca sa nu il omoare unii si apare la finalul sez 5 si o desparte pe Lilly de Rufus... Pff complicattt big grin

ERAM SIGURA! ca nu a murit tatal lui Chuck, si wow chiar ca e o poveste complicata cu Chuck and Blair dar ma bucur ca vor fi impreuna

Dar apare si sezonul 6 si cica acela va fi ultimul

Mda. sa vedem sezonul final 6.

Da, din cate stiu eu, o sa apara la ei in ianuarie.

Aha big grin imi pare totusi rau de Dan si Serena, si sper ca Blair sa ramana cu Chuck

13 răspunsuri:
| Romina98 a răspuns:

Da, vor fii impreuna la sfarsit, chiar se vor casatorii in ultimul episod. big grin