Buna! Eu am terminat sezonul 5, si nu se mai impaca, Dan va fi cu Blair in sezonul 5, insa ea isi da seama ca il iubeste tot pe Chuck, iar Serena isi doreste sa se impace cu Dan, dar el nu mai vrea. Oricum sezonul 5 se termina asa: Serena se reintoarce la viata tumultoasa
(se drogheaza etc.) si Dan coalizeaza cu Georgina sa le faca rau lui Blair si Chuck.
Pai cu Blair si Chuck e o poveste luuuunga si complicata. Or sa se tot desparta si or sa se impace, pana la urma Chuck o sa se hotarasca sa o ceara de sotie dar se culca cu Jenny si afla Blair si se despart, el pleaca in nu mai stiu ce tara il bat unii si isi pierde memoria si il ingrijeste una, Blair cunoaste un print in Franta, ajunge sa se marite cu el, dar afla printul ca inca il iubeste pe Chuck si se despart, Chuck inca mai incearca sa o cucereasca dar ea nu e hotarata si sezonul 5 se termina cand vine Blair dupa Chuck si ii spune ca acum e randul ei sa lupte pentru el. Si surprizaaaaaaaaaaaa tatal lui Chuck nu a murit, a stat ascuns ca sa nu il omoare unii si apare la finalul sez 5 si o desparte pe Lilly de Rufus... Pff complicattt
Eftyyyy întreabă: