| irinuk28 a întrebat:

Hey, ma intereseaza si pe mine parerile voastre. Cei care ati urmarit filmul The Bling Ring,ce parere aveti despre regizarea filmului? Vi se pare exagerat faptul ca acesti adolescenti pot fura din casele unor vedete? Eu am urmarit filmul,si desi este frumos, acesta parte cu furtul din casele lui Paris Hilton, Lindsay Lohan etc, deja a fost putin penibil. Voi ce ziceti? Astept pareri legate de aceasta intrebare si ofer si fundita ca bonuswinking.

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Nu mi se pare importantă verosimilitatea.Filmul este bine făcut, îl urmărești cu interes și plăcere, e spectaculos chiar prin această tentă de "jaf" în acele extravagante locuinte și acolo totul pare cât se poate de modern și excentric, chiar și facebook-ul.Iar finalul...nonșalanta spovedanie de la acel talk-show confirmă notorietatea dobândită. Rezultatul pentru publicul spectator este unul pozitiv.

3 răspunsuri:
| Diabolique a răspuns:

A fost exagerat furtul din casa lui Paris Hilton, zici? Amuzant, mai ales când te gândești că filmul e bazat pe fapte reale, iar casa în care s-a filmat scena chiar era a starletei.
În rest, consider că producția nu are valoare cinematografică, însă e un film relaxant de privit după 12 ore de lucru laughing.
Seară faină.

| umbra09 a răspuns:

Mie nu mi se pare exagerat acest lucru dabea a fost putina actiune happy

| RedBull1 a răspuns:

Da,asa mi s-a parut si mie.E prea de tot.
fundahappy