anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine este de fapt A din Pretty little liars? Si cum de le poate auzi, vedea, observa, etc? straight face Dau funda si vot big grin

Răspuns Câştigător
| KhaleesiD a răspuns:

Eu din cate am inteles din film, Mona este/a fost ajutorul lui A, Toby l-a ajutat pe A pentru ca vroia sa afle ceva informatii despre mama lui. Dar in sezonul 4 episodul 12 l-au aratat pe Ezra fiind A. Dar in filmul acesta oricand totul se poate schimba drastic. Adica daca mai tii minte in sezonul 3 (nu stiu episodul) l-au aratat pe Toby fiind A dar de fapt era un ajutor de-al lui ca vroia ceva informatii. Deci poate il arata acuma pe Ezra ca fiind A dar poate in episodul urmator poate ca aflam ca A il santajeaza pe Ezra ca si pe fete, sau nu stiu, orice se poate intampla.
Cat despre cum le poate vedea, auzi pe toate fetele, asta nu stiu. Dar probabil are ajutoare, ma gandesc eu.
Dupa parerea mea A trebuie sa fie un personaj important din film, fiindca daca de exemplu ar fi un vecin de-al fetelor, care nu are nici o importanta in film, nu l-am vazut, etc atunci nu ar mai fi filmul interesant, nu pream ar avea sens. Deci ma gandesc ca ori trebuie sa fie una dintre cele 4 fete, ori iubitii lor ori Alison (cica Alison traieste dar se ascunde de A)
Sper ca te-am ajutat.

| anonim_4396 explică (pentru KhaleesiD):

Mersi big grin Cred ca am completat misterul big grin Funda big grin

| KhaleesiD a răspuns (pentru anonim_4396):

N-ai pentru ce. Ma bucur ca am putut sa te ajut. happy

3 răspunsuri:
| marylaza13 a răspuns:

A este ori Mr fitz ăla ori Aria. le spionează sau mona e.