Am vazut un fel care te face sa nu mai mananci 3 zile: the human centipede 1 si 2
Am vazut un film care te face sa nu mai mananci 3 zile: the human centipede 1 si 2
The Blairwitch Project...un film facut de niste studenti dar mi-a placut foarte mult...cica a avut un buget de doar 20k $ si a facut cam 100 milioane $ din vanzari
Bună!
Filmul IT al lui Stephen King, unul dintre cele mai reuşite filme de groază pe care le-am văzut, deşi este bazat pe o carte.
Iţi las trailerul mai jos, şi să ştii că aproape toţi care au văzut filmul au ajuns să se teamă de clowni.
http://www.youtube.com/watch?v=hIZJqTfUUrY
Pa, pa!
The Grudge, sau daca te uiti la SAW iti vine voma, e scarbos...sau Bloody Mary, filmul ala te face sa nu te mai uiti in oglinda.
Ce stii u daca sunt eu copil? daca nu vrei sa raspunzi la intrebari ci sa iti bati joc de oameni nu mai raspunde deloc!
Nu isi bate nimeni joc doar ca m-a deranjat raspunsul tau ...eu doar am incercat sa te ajut nu sa te jignesc cu ceva ..cat despre filme multe din ele le.am vazut si eu la varsta ta si chiar m-au speriat dar daca le vedeam acum nu de asta am spus ca te vei speria nu o lua in nume de rau
Ok,dar nici mie nu mi-a placut ca ai crezut ca sunt baiat, chiar daca e GeoDlk si apoi m'ai facut copil, si totusi nu sunt
Ai 14 ani pentru mine chiar esti copil nu inteleg de ce te deranjeaza atat eu chiar mi-as dori sa mai am varsta ta
Hmm, am văzut cam toate filmele horror astea cunoscute,am ajuns în pană de idei,nici nu mai am la ce să mă uit.
Niciunul nu m-a speriat, pentru că nu sunt genul să se sperie.
Nu prea-mi plac filmele cu fantome,spirite,gen Paranormal Activity, e pierdere de timp!
Îmi plac cele când EXISTĂ ceva, sau când de ex. un grup de tineri merg undeva, li se strică mașina, bla-bla, și de acolo începe totul.
Cu siguranță aș mai revedea '' Masacrul din Texas '', e preferatul meu, dar varianta cu Jessica Biel.
Seria Wrong Turn, seria Saw, și cam atât.
Și '' The grudge '' e interesant, iar foarte puțin '' Mirrors''.