| cRaZyYkiD a întrebat:

Sall TPU,spuneti'mi si mie care film v'a speriat cel mai tare,acel gen de film horror care sa te faca sa tipi,sau sa strangi ceva in brate de frica,daca ati vazut spuneti'mi va rog,multumesc :* Celui care ma sperie dau funda, sigur dupa ce ma uit la film laughing))

23 răspunsuri:
| pinkbubbles a răspuns:

Insidious,dead silence, drag me to hell

| Silverlance_Nicole_1992 a răspuns:

Am vazut un fel care te face sa nu mai mananci 3 zile: the human centipede 1 si 2

| Silverlance_Nicole_1992 a răspuns:

Am vazut un film care te face sa nu mai mananci 3 zile: the human centipede 1 si 2

| Nucreeed a răspuns:

The Blairwitch Project...un film facut de niste studenti dar mi-a placut foarte mult...cica a avut un buget de doar 20k $ si a facut cam 100 milioane $ din vanzaristraight face

| victor333 a răspuns:

Uita te la 25 hours o sa ti tipe creierul!

| Th3Unknown a răspuns:

The colector

| dannySixx a răspuns:

Dead silence, Mirorrs 1 si 2 The human prea urat happy

| dannySixx a răspuns (pentru Silverlance_Nicole_1992):

The Human e prea urathappy

| vali1985 a răspuns:

Wrong Turn.

| BlueDunhill a răspuns:

Tot ce ati spus voi sunt ok.dar nu exagerate cum vrea el...

| KisaTheCute a răspuns:

Bună!
Filmul IT al lui Stephen King, unul dintre cele mai reuşite filme de groază pe care le-am văzut, deşi este bazat pe o carte.
Iţi las trailerul mai jos, şi să ştii că aproape toţi care au văzut filmul au ajuns să se teamă de clowni.

http://www.youtube.com/watch?v=hIZJqTfUUrY

Pa, pa!

| WolfInn a răspuns:

Wrong Turn.

| cRaZyYkiD explică (pentru BlueDunhill):

Du'te si te culca sunt fata!

| BlueDunhill a răspuns (pentru cRaZyYkiD):

Iti dai seama bravo tierolling on the floor)

Esti un copil te vei speria la toate filmele de mai sus

| Roberta74 a răspuns:

The Grudge, sau daca te uiti la SAW iti vine voma, e scarbos...sau Bloody Mary, filmul ala te face sa nu te mai uiti in oglinda.

Ce stii u daca sunt eu copil? daca nu vrei sa raspunzi la intrebari ci sa iti bati joc de oameni nu mai raspunde deloc!

Nu isi bate nimeni joc doar ca m-a deranjat raspunsul tau ...eu doar am incercat sa te ajut nu sa te jignesc cu ceva ..cat despre filme multe din ele le.am vazut si eu la varsta ta si chiar m-au speriat dar daca le vedeam acum nu de asta am spus ca te vei speria nu o lua in nume de rau

Ok,dar nici mie nu mi-a placut ca ai crezut ca sunt baiat, chiar daca e GeoDlk si apoi m'ai facut copil, si totusi nu sunt happy

Ai 14 ani pentru mine chiar esti copil nu inteleg de ce te deranjeaza atat eu chiar mi-as dori sa mai am varsta ta

Normal ca nu ai cum sa intelegi, nu ai varsta mea

| LoveForShania a răspuns (pentru cRaZyYkiD):

Hmm, am văzut cam toate filmele horror astea cunoscute,am ajuns în pană de idei,nici nu mai am la ce să mă uit.
Niciunul nu m-a speriat, pentru că nu sunt genul să se sperie.

Nu prea-mi plac filmele cu fantome,spirite,gen Paranormal Activity, e pierdere de timp!

Îmi plac cele când EXISTĂ ceva, sau când de ex. un grup de tineri merg undeva, li se strică mașina, bla-bla, și de acolo începe totul.

Cu siguranță aș mai revedea '' Masacrul din Texas '', e preferatul meu, dar varianta cu Jessica Biel.
Seria Wrong Turn, seria Saw, și cam atât.
Și '' The grudge '' e interesant, iar foarte puțin '' Mirrors''.

| Elzee a răspuns:

Hostel este un film super reusit. Sau The Grudge;-)