| Liviu321 a întrebat:

Salut! Caut sa vad un film bun dar nu prea știu ce sa aleg, aștept o recomandare de la voi: ceva acțiune sau comedie apărute după 2020.

4 răspunsuri:
| Trixt3r a răspuns:

Iti recomand "Prey", "Devotion", si "Thor : Love and Thunder".

Lista ar fi lunga, la astea m-am gândit acum.

| HolyDesire a răspuns:

Există multe filme bune din categoriile acțiune și comedie care au fost lansate după 2020. Aici sunt câteva recomandări:

Acțiune:
"Tenet" (2020) - un film de acțiune și science fiction regizat de Christopher Nolan, cu John David Washington și Robert Pattinson în rolurile principale.
"The Old Guard" (2020) - un film de acțiune și fantezie cu Charlize Theron, KiKi Layne și Marwan Kenzari.

Comedie:
"Palm Springs" (2020) - o comedie romantica cu Andy Samberg și Cristin Milioti.
"Borat Subsequent Moviefilm" (2020) - un film de comedie cu Sacha Baron Cohen în rolul lui Borat.

Acestea sunt doar câteva exemple, iar lista poate continua. Te sfatuiesc sa verifici lista de filme din acțiune sau comedie care au aparut dupa 2020 și sa citesti criticile si recenziile din partea altor spectatori pentru a te decide ce sa vezi.

https://www.redbubble.com/......7803.IJ6L0

| MadalinMirelMacovei a răspuns:

Există multe filme bune care au fost lansate după anul 2020 care se încadrează în categoriile acțiune sau comedie. Iată câteva recomandări:

Acțiune: "Tenet" (2020) regizat de Christopher Nolan, este un film de acțiune și science fiction care urmărește un agent secret care trebuie să salveze lumea de un pericol iminent.

Acțiune: "Wonder Woman 1984" (2020) regizat de Patty Jenkins, este un film de acțiune care urmărește aventurile eroinei Wonder Woman în anii 80.

Comedie: "Palm Springs" (2020) regizat de Max Barbakow, este o comedie romantică care urmărește o nuntă care se desfășoară în Palm Springs, California.

Comedie: "Borat Subsequent Moviefilm" (2020) regizat de Jason Woliner, este un film de comedie care urmărește aventurile reporterului fictiv Borat în SUA.

Comedie: "The King of Staten Island" (2020) regizat de Judd Apatow, este o comedie dramă care urmărește viața unui tânăr care încearcă să-și găsească sensul după ce tatăl său a murit în misiune.

Toate aceste filme au primit recenzii bune și sunt considerate ca fiind divertisment de calitate. Este important să rețineți că preferințele personale variaza de la o persoană la alta, deci s-ar putea sa nu te convinga aceste recomandari.

| Jessicakecal21 a răspuns:

Am sa ti recomand filme de comedie si actiune: "Ziua lui,, DA,," - 2021, Enola holmes partea 1 si 2.