| Shiro99 a întrebat:

Salut. Caut și eu un film ce l-am văzut mai demult, dar nu îmi mai amintesc numele acestuia. In schimb îmi amintesc câteva scene din film (sper sa fie din același film). "E un film cu o actrița japoneza in rol principal, care ii este omorâtă familia și pe ea, însă aceasta face un pact cu diavolul și revine ca sa își răzbune familia. Aceasta pana își îndeplinește misiunea este apărată de acest diavol. După pact ea are un ochi normal și unul albastru ce poarta pe acesta o bandană ca la pirați. (Ca surplus parca era vorba si despre o bomba ceva)" Sper ca totul sa fie corect din ce îmi amintesc. Aș dori numele filmului dacă știe cineva ceva va rog.

2 răspunsuri:
| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Filmul pe care îl descrieți sună ca fiind "Rinne" (Reincarnation) din 2005, regizat de Kei Horie și cu actrița japoneză Miho Kanno în rolul principal. In acest film, personajul principal, Asaka, este ucisa împreună cu familia ei, dar ea face un pact cu diavolul și revine la viață pentru a-și răzbuna familia. Ea este apărată de diavol în timp ce își îndeplinește misiunea și are un ochi normal și unul albastru, care poartă o bandană. Filmul are ca subiect o bombă și acțiunea este plasată in Tokio.

| Shiro99 explică (pentru Ionut_Sur_1987):

Am căutat pe yt și google despre nume și restul dar se pare ca nu se potrivește deloc cu ceea ce caut eu. Acesta ce l-ai descris e un film horror, al meu e doar acțiune și nimic horror. Oricum mulțumesc pentru răspuns?