Nu, din pacate, nu se mai difuzeaza! si mie imi placea, dar e posibil sa mai fi luat si actorii aia o pauza! sper sa mai inceapa
Cum ma sa ia pauza? Doar s-a intrerupt saptamana asta actori au filmati filmul acum cativa ani
Eu cred ca se mai da dupa vacanta. Asa am auzit... Sper sa fie adevarat cum am zis eu, ca altfel sunt distrusa, pentru ca imi placea fff mult nini.:X
Andreea, serialul nu este,, live". Episoadele sunt deja inregistrate, deci cei de la disney channel trebuie doar sa le puna.
Sper sa se mai dea...
Nju au loat o pauza pentru ca pe youtube da si ultimul episod. Poate s-a schimbat ora sau ziua.
Nini, ora nu s-a schimbat doar ca nu se mai da.De ce n stiu, dar sa stiti ca si mie imi pare rau. daca nu il da in maxim o saptamana, eu cred ca fac crize de istericale.MA DA vad CA toaTTe plangem si ne frangem pentru acest serial SUPPERR. MI-a picat fata cand marti, am vazut ca la ora 21:25 s-a dat tampenia aia de fratelele lider.Il scriu cu litere mici fiindca nu merita sa aiba litere mari.Auziti:nu stiu despre voi dar daca nu vad NINI(si da.NINI merita scris cu litere mari)eu nu dorm bine.Am insomni. E serioasa treaba.Deci jur ca mi-a picat FALCA. MI-A picat si fata de sigur PaPA.sa dea domu' sa dea azi.
Crissi_1538 întreabă:
al33xx4 întreabă: