1.Vampire Diaries
2.Supernatural
3.Game of Thrones
4.Ghost Whisperer
5.The Walking Dead
6. Teen Wolf
7.Prison Break
8.Smallville
9.The Client List
10.Pretty Little Liars
toate sunt la fel de misto ![]()
funda?
24! Parerea mea este ca se poate numara printre primele 3 seriale ale lumii, avand de toate : actiune, storyline care te tine in suspans de la un episod la altul, actorii, in special Kiefer Sutherland ( actorul principal ). Imi place modul in care a fost gandit, astfel incat un sezon are 24 de episoade, care, fiecare la randu'i reprezinta o ora din viata actorului principal. Asadar serialul a adoptat conceptul de " tmp real ". Parerea mea este ca ar trebui sa-l incerci, asta daca nu l-ai incercat deja. Bafta!
24 are un storyline de mizerie, te cam plictisesti, cam acelasi lucru se repeta in fiecare episod, nimica nou, *ABSOLUT NIMIC care sa te tina in suspans*.
" cam acelasi lucru se repeta in fiecare episod, nimica nou ". Nu e cam chiar asa, sigur, tu cred ca te referi la faptul ca pe durata fiecarui sezon se face acelasi lucru : prinderea / uciderea suspectului principal, vinovat de cele petrecute. Pentru a ajunge la acest ultim pas, pe parcurs intervin o multime de lucruri neplacute, tradari, field operations, momente " tensionate ", etc.Eu de aceste chestii ziceam ca, cel putin pe mine unul, m-au tinut in loc, facandu-ma sa dau " Open " la urmatorul episod. :d
Aici se vorbesc trebui serioase... nu telenovele.
Daca nu ai raspunsuri mai bune, abtine-te!
Am incercat doar sa ajut...dar tu repede te ataci
nu o sa te mai ajut de acum.
The Vampires Diaries.e cel mai tare văzut de mine..true blood.dr. House..prison break.și Lost e suuuper.
Eu zic sa vizionezi si Spartacus, eu am urmarit primul sezon si a fost interesant, te tine in suspans la fiecare episod.Acum deja sunt la sezonul 2 si e destul de fain si acesta.