Va rog sa îmi dați filme ori seriale cu final neașteptat, dau fundă!
Bună TPU! Îmi puteți recomanda filme sau seriale cu închisori? Indiferent de care sunt. Aș aprecia foarte mult. Vă mulțumesc. Dau FUNDĂ!
Tom Cruise renunta la Mission Impossible?
Mai exista Hallmark?
Ce filme se aseamana cu divergent, hunger games si maze runner?
Salutare. Stie careva cum se numeste episodul din Lectii de Viata ca tema fiind nu stiu ce initiere cu niste oameni in rosu si cu masca pe fata (si cu un Mos Craciun aparand in episod :)))? Multumesc
In serialul românesc "Adela", Paul Andronic in ce sezon și episod va afla că de fapt Adela este fiica ei, ci nu Andreea?
Bună, am văzut în urmă cu 2- 3 ani un film pe YouTube nu mai știu exact, era vorba despre 2 prietene una era pe acoperișul blocului iar una era cu iubitul ei în bloc, o navă a lovit blocul iar...? (mai mult)
Ce parere aveti despre MasterChef?
Spuneți-mi filme mister complet underrated necunoscute bune, sa nu fie nici pentru vreun intelectual dar nici pentru un om nărod.
Intru in profilul meu de Facebook/Mai multe/Filme/Văzute... aici vreau sa adaug un film pe care l-am văzut și mi-a plăcut mult, cum procedez?
Cum pot vedea cu subtitrare un film sau un serial pe care nu îl găsesc subtitrat?
De mult timp caut un serial difuzat pe TVR 1 în perioada vacanței de vară când eram mică(altcineva imi traducea serialul/film pentru că era cu subtitrat în română) am câteva amintiri despre ...? (mai mult)
De unde pot sa fac si eu rost de un cod de discount pentru antena play?
Buna, Viasat Kino este fostul TV 1000?
Cum se va face,, House of the Dragon " sezoanele 3 și 4 dacă au anunțat ca sezonul 3 va avea tot 8 episoade, oare cum va acoperi toată cartea,, Fire and Blood "?
In serialul regina va divorța irina de medalion/codrut
Care sunt filmele mai puțin cunoscute de la Disney care merita văzute?
Salut baietii, cu ceva timp in urma am vazut un film in care toata actiunea se intampla.si se vedea din perspectiva actritei, era o adolescenta blonda, care se mutase la un camin cu facultatea, iar...? (mai mult)
În afara de filmul din anii 60, mai exista o versiune a poveștii El Cid?
De ce pe Netflix WWE ul nu e subtitrat/dublat in romana?
Salut,oare nu știe cineva un site care are toate desenele vechi din perioada 2008-2019? Și sa fie cu audio în romana? Dau stea
Cine mai poate ajuta cu filme bune ce te tin in suspans de la 2015-2025?
Salut, caut un serial care era pe TVR 1 când eram mic, prin anii 1998 spre 2000 era cu o familie americană care avea tot felul de dispozitive high- tech în casă și aveau tot felul de aventuri. Menționez...? (mai mult)
Recomandări de filme ca Idiocracy (2006) sau Dr. Strangelove?
Buna- seara TpU, am o intrebare intrebatoare pentru voi. Stiti cum se numeste filmul in care doi frati si o mama joaca? Este vorba de fratele cel mic care este paralizat, iar cel mare are grija de el,...? (mai mult)
Salut, unde pot vedea toate episoadele din Las Fierbinți gratis?
Salut, stie cineva daca site- ul "doza animata" https://www.dozaanimata.net/ daca este site virusat sau corupt? Cineva si- a terminat placa de baza a telefonului dupa ce a vizionat ceva pe acest site....? (mai mult)
Buna ziua! Caut un film care l- am văzut acum câțiva ani.Nu mai știu cum se cheamă dar îmi aduc aminte ca in film era vorba de o fetita/ baiat parca rapit/a intr o hala mare și personajul principal...? (mai mult)
Seriale cu multa muzica și dans? Nu m-am uitat decât la Glee! Se accepta din orice țară!
Bună! Am o întrebare legată de un film pe care l- am văzut acum ceva timp și nu reușesc sa îmi amintesc cum se numește. Subiectul era legat de sfârșitul lumii. Guvernul știe ceva legat de ...? (mai mult)
Am făcut plata la Disney+ pe 21 martie și pe luna aprilie nu mi-au cerut bani. Oare de ce?
Caut un film despre un tata care isi cauta fata care a disparut cu ajutorul Facebook, google...ii sparge conturile fetei pentru a o putea gasi. O gaseste dupa vreo 5 zile intr- o prapastie, dupa ce ...? (mai mult)
Ce parere aveti de filmul buzz house the movie?
Recomandari de seriale cu multtt, dar foarte mult suspans, nu conteaza genul?
La ce ora începe ninjago?
Buna! Acum cativa ani am vazut un film cu o fata in jur de 20 si ceva de ani care a fost rapita din America(cred) si dusa in Bulgaria pentru prostitutie. Acolo ea a fost tinuta la subsolul casei unde...? (mai mult)
Buna. Era acum cativa ani un film si nu mai stiu cum se numeste. Era vorba de o fata cu par cret care suferea de o boala care daca iesea afara din casa putea oricand sa lesine. S- a indragostit de vecin...? (mai mult)
Știți ceva informații despre Soy Luna 4? Având în vedere ca actrița Karol Sevilla, care o interpretează pe Luna a anunțat în Octombrie ca iese Soy Luna 4 în 2025?
Recomandati-mi si mie niste filme romanesti romantice sau de comedie dar bune, ceva mai captivant asa.
La ce serial să mă uit dintre "Prietenii tăi" sau "Teoria Big Bang" după ce termin serialul la care mă uit acum?
Știți niște filme/seriale în care oamenii au multiple identități și își formează diferite relații cu aceste identități?
Buna dragilor! Ce filme v-au captivat cel mai mult? Ajutati-ma si pe mine sa imi reimprospatez lista de filme. Multumesc frumos!
Buna! Incerc sa gasesc un serial mai vechi numit Saving Hope aparut in 2012, insa nu il gasesc deloc online. L-a vazut cineva online si poate sa lase un link aici? Mersi!
Bună! Caut un film de foaaarte mult timp cu o poveste cam așa: într- un apartament/ casa erau ținute ascunse, în pereți, cadavre infoliate de către o familie de nebuni am putea spune, dacă...? (mai mult)
Exista filme dupa cartile lui Sven Hassel? Daca da cum se numesc?
Buna.Am văzut mai demult un film cu Sammo Hung era cu familia lui și au venit la el acasă mai mulți oameni și i- au omorât toată familia lui Sammo Hung.Vă rog să- mi spună cineva dacă știe ...? (mai mult)
Buna seara. Am o nelamurire legata de niste filmulete de pe Youtube: Pana relativ de curand, am vizionat pe Youtube mai multe filmulete - inregistrari ale emisiunilor "Replay". Fiecare filmulet avea...? (mai mult)
Bună seara! Nu știu dacă am șanse să primesc un răspuns, dar de ceva ani mă tot gândesc cum se chema un film pe care l- am văzut în copilărie anii 90. Tot incerc sa îl caut cu diferite nume,...? (mai mult)
Heeeeii dragilor, aș vrea să mă uit la un film cu soțul meu, nu contează daca e de comedie sau de dragoste, ce film îmi recomandați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
Anonim3034 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!