|

Salutare. De ceva timp tot incerc sa gasesc un film pe care l-am vazut in urma cu cativa ani la tv dar nu mai stiu deloc cum se numeste.

Actorul principal seamana leit cu un terorist urmarit de israelieni. Pentru a-l prinde pe terorist, 2 agenti israelieni ii fac o oferta personajului principal care consta in antrenarea acestuia pentru a se putea da drept teroristul cautat. Ei il pun la foarte multe antrenamente si il fac sa invete perfect obiceiurile si comportamentul teroristului. Intre timp unul dintre agentii israelieni este impuscat iar la sfarsitul filmului cele doua personaje ( care de fapt este acelasi actor in rol dublu) se intalnesc si se iau la bataie pe marginea unui lac iar pe mal, agentul israelian ramas in viata incearca sa il impuste pe terorist dar nu este sigur care dintre ei este si pune o intrebare care este de fapt o parola stiuta doar de 'good guy', acesta raspunde corect si in cele din urma agentul ucide teroristul. Intrebarea care ma macina...:

Cum se numeste filmul?

1 răspuns:
| a răspuns:

Știu un film care se potrivește, The Assignement (1997) dar nu 100%, nu știu dacă e fiindcă nu ți-l mai amintești tu foarte bine ori pentru că nu e filmul căutat. Vezi trailerul
https://www.youtube.com/watch?v=weCyA61c3F0