| AdrianaBacescu a întrebat:

Vreau noutăți despre actrita din serialul Ally mcbeal. Pe net sunt foarte puține lucruri recente despre ea, funda?

Răspuns Câştigător
| Vasile2003 a răspuns:

Calista Flockhart are 56 de ani acum și este căsătorită cu celebrul actor, Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani acum, starul din "Indiana Jones". Cei doi s-au logodit de Valentine's Day în 2009, după aproape șapte ani de relație, și s-au căsătorit în 2010. Nu au copii biologici, dar au adoptat un băiețel, pe Liam Flockhart Ford, născut în 2001 și adoptat de cuplu la scurt timp după naștere.

Harrison Ford, soțul actriței, urmează să apară în "Indiana Jones 5", ultimul film din serie, și ar urma să fie lansat anul viitor, în iulie 2022. Deși nu au fost anunţate detalii legate de intriga filmului, Harrison Ford joacă din nou rolul de arheolog aventurier.

Calista Flockhart, succes răsunător cu "Ally McBeal"
În 1997, Calista Flockhart a fost distribuită rolului din "Ally McBeal", cel care avea să o facă și mai cunoscută decât era, pentru că actrița mai jucase în câteva filme notabile înainte, cum ar fi "The Birdcage", "The Glass Menagerie" și "Three Sisters on Broadway".

Performanța din "Ally McBeal" i-a adus acesteia trei nominalizări la Premiile Emmy, cinci, la Globurile de Aur (pe unul l-a și câștigat) și patru premii SAG pe parcursul celor cinci sezoane ale serialului, 1997 până în 2002.

Ulterior, după "Ally McBeal", Calista Flockhart a mai jucat în "A Midsummer Night’s Dream", din 1999, adaptat de Michael Hoffman, filmul "Fragile", din 2005, dar și în serialele "Brothers & Sisters" (2006-2011) și "Supergirl" (2015-2018), cel mai recent.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Angajeaza un detectiv!

| Catrice a răspuns:

Brb stai s-o sun s-o întreb ce a mâncat dimineață, cu cine se întâlnește, când se culcă.

Întrebări similare