|

Vreau si eu seriale gen: The Vampire Diaries,The Secret Circle

...va rog, dau fundita

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poţi încerca "True Blood" sau "Supernatural".
http://www.imdb.com/title/tt0844441/
http://www.imdb.com/title/tt0460681/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

The secret circle

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buffy and Angel

Moonlight


Supernatural

X Files

Charmed

Jonathon Creek

Primeval

Dead Zone

Firefly

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1. Breaking Bad
2. Parks and Recreation
3. Fringe
4. Homeland
5. Louie
6. Justified
7. Downton Abbey
8. The Good Wife
9. Enlightened
10. The Colbert Report
Indru
1. A Game Of Thrones – Fiindcă am citit toate cărțile și cred că serialul e cea mai acurată transpunere în film a unei cărți făcută vreodată. Plus că și următoarele sezoane vor fi geniale. Știu eu.
2. Dexter – Fiindcă a avut cel mai bun sezon în 2011, sau cel puțin al doilea ca valoare calitativă, dacă ar fi să-l consider pe cel cu Trinity primul. Sezonul din 2011 a fost în ton cu toată ideea asta de apocalipsă care plutește prin lume în perioada asta, și sunt ferm convins că ar fi făcut daună totală dacă ar fi fost difuzat în toamna lui 2012, având în vedere că una din datele vehiculate ale apocalipsei este 21.12.2012. Vă dați seama cum ar fi fost, la câteva zile de la difuzarea ultimului episod, intitulat "This is how the world ends", să și vină sfârșitul lumii pe bune? ))
3. Human Target – Pentru că a fost unul din cele mai bune seriale de acțiune pe care le-am văzut vreodată, și cel mai bun serial din cele anulate în 2011. A avut niște personaje absolut fabuloase, cu niște personalități ieșite din comun, fiecare cu fixurile lui și cu stilul lui unic de a aborda o situație dată. Mi-a făcut o plăcere deosebită să scriu recenzii la el, și-i mulțumesc pentru asta Comic Divei.
4. Castle – Pentru că serialul ăsta e din ce în ce mai bun, și-n plus de asta există un substrat emoțional: am ceva în comun cu personajul principal. Ghiciți voi ce…
5. Hawaii Five-0 – În mare, la fel ca la Castle, în sensul că serialul pare din ce în ce mai bun. Dacă înainte marțea era o binecuvântare, că aveam Prison Break și Heroes, acum am Castle și Hawaii Five-0. Și un mare plus pentru Scott Caan, care e un actor absolut genial. Personajul meu favorit.
6. Psych – Pentru că e Psych, și n-am nevoie să spun mai multe. Cunoscătorii...2006 - 2215 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează