De unde pot descarca mortal kombat 4 da ala in care cand intri in joc jos poti da la obtiuni si sa deblochezi fatalele pentru ca mie mi altcumva jos in scrie exit game si nu pot juca in 2 adica sa mai...? (mai mult)
Hey, salut. Vreau sa-mi iau o chitara pana in 400 lei. Acustica de preferat. Ce modele imi recomandati? Si credeti ca e bine sa comand de pe net sau sa ma duc direct la un magazin...? (mai mult)
Dc pisici mele ii place sa m linga?:DAdika p mai toti:DDar nu mereu face asa in special cand e mai lenesa si nu are chef de joaca sau cand se curata si pe ea si vreau s o mangai:)
Recomandati-mi va rog ceva jocuri noi cu raliuri gen wrc, irc
Voi ce animale iubiti?
Cn stie jocuri 3D in afara de : Sims (1, 2, 3 )si IMVU?
Am o pisica. nu stiu ce rasa, dar ia pus maicamea o zgarda. peste 2 zile, a inceput sa ameteasca si sa doarma fff mult. dc?
Am primit de la prietenul meu o catea Spitz Japonez, este o catelusa foarte jucausa, dar singura problema pe care o am este ca nu mananca. I-am cumparat pedigree si nu suporta nici mirosul, apoi i.am...? (mai mult)
Hey... bunah TPU as vrea si eu niste imagini de alea faqute din semne cam asa ceva http://statusuribelea.blogspot.com/2008/04/statusuri-imagine.html
De ce pisicii mele ii place sa se bage pe sub pat sub canapea sub masa? Dau fundita
Voi ce alegeti dintre caini : chou chou ( http://www.gotpetsonline.com/pictures-gallery/dog-pictures-breeders-puppies-rescue/chow-chow-pictures-breeders-puppies-rescue/pictures/chow-chow-0038.jpg...? (mai mult)
Pisicii mele ii place sa se bage pe sub pat sub canapea are vreo motivatie? Dau fundita
Ce imi puteti spune despre rasa Weimaraner ( Prepelicar de Weimar )?
Ce imi puteti spune de rasa Braque de Weimar? funda :)
Nu inteleg de ce pisica mea mimi ma linge in par?
Am un pisoi de 4 luni si jumatate si de vreo luna ma musca si ma zgarie. Ce as putea sa fac sa nu mai muste si sa nu zgarie? Si tot de o luna se urca peste tot si da jos tot ce gaseste, urca si...? (mai mult)
Pisica mea mimi are ochi verzi si rotunzi.Are vreo specificatie?
Am deratizat-o(pisica mea) si am tratat-o pentru limbrici faza e ca nu e castrata si cum imi pot da seama daca are pui?
Pisica mea mimi are 1 kg si nu stiu ce varsta are, as dori si sa-mi spuneti ce rasa este. E alba e blanoasa are coada ca de raton. E mustacioasa si sprancenata si par in urechi.Va rog mult un raspuns dau...? (mai mult)
De ce G. Buffon nu mai e la nationala Italiei?
Am doi perusi unuia dintre i s-a rupt coada oare crewste inapoi?
imi poate spune cineva care sunt cele mai usoare miscari de cwalk dela cele mai usoare la cele mai grele stiu si eu cateva miscari dar vreau sa invat sa dansez calumea
Va rog cine ma poate ajuta cum asi putea sa invaz sa danses house hip-hop sau dance de exemplu sau stie cineva curs de dans pe net gratuit sau online da sa fie daca sa poate pentru incepatori si nu asa...? (mai mult)
Am vreo sansa sa fac gimnastica ritmica la 14-15 ani?
Am o pisica destul de slaba si e cam burtoasa, nu suporta sa fie mangaiata pe burtica si am luato de afara problema e ca daca are pui
Care imi face si mie o lista cu jocuri virtuale?:-?[Funda:x;)]
Cum pot sa trec la level 1 pe Doll and the city? cine imi zice cum funda!
ziceti-mi si mie 10 jocuri de tip BROWSER dar sa aiba legaturã cu fotbalul. Ptr cel mai bun " TOP 10 " dau
Din gura unui pudel ar trebui sa miroase placut sau cel putin normal? sau e ok, daca groaznik:))?
Aveti idei de unde pot sa iau si eu niste imagini de alea facute din semne de punctuatie?
Am o problema nu imi merg metinele private. Am descarcat un program net framework si degeaba imi da o eroare. Deci va rog ajutati-ma.
Cine stie vreun site care sa fie ceva gen wizard101(adica cu personaje care se misca dar nu cu lupte ca metin sau chestii in care sa stai ca stardoll, lady popular sau miss mimbo
Vreau sa stiu care e cel mai bun joc de basketball pe PC? In afara de NBA 2005, 2006, 2007...etc.
Va rog din desenul Babuin si nevastuica dati'mi si mie site'ul unde arata episodul cand Babuin face pod. Dau funda
Am o pisca alba pe nume mimi si ma intreb de ce ii place pop corn?
Am o pisica slabuta dar cam cu burtica si nu suporta sa fie mangaiata pe burtica problema e ca daca are pui pisica am luato de afara va rog mult un raspuns
Cum iti dai seama daca cainele este de rasa pura? Funditaaa. :)
Voi fetelor, daţi-mi vă rog un siteu unde este reprezentată schema pentru a croşeta o bonetă pentru cap :) Menţionez (Boneta să fie din asta gen de vară) :D Fundă! :-*
New on the SunPhoto : http://demilovatocontests.sunphoto.ro
Nu pot sa fac sa`mi mearga web la pidgin internet messenger? daca da cum...
Cine poate sa imi dea un cont Farmerama de la nivelul 60 in sus? Promit ca voi avea grija de el! Vreau datele in,, Privat". Va astept:)
Unde sunt sunetele la motorola V360?
Hi TPU :* as vrea sa stiu si eu cum se numeste un joc...este ceva in gen Zuma sau Luxor.doar ca trebuia sa faci bijuterii pentru diferiti oameni pentru a le cumpara:) sper ca am fost destul de explicita:P? (mai mult)
Cum se joaca master mind pe lady popular?
Buna:)In timpul liber fac diferite compuneri. Acum am vrut sa fac o compunere cu crime si vampiri...nu stiu... ceva tipic adolescentilor. Mi-ati putea da cateva expresii macabre sau inspaimantatoare? Fundita:*? (mai mult)
Daca un catel se inteapa intaplator cu un ac, moare?
Hi! Care sunt cele mai bune jocuri MMORPG?
Stiti niste gtauri care pot sa le descarc dau fundita.
Ma ajutati cu ceva? La metin2 xp unde pot gasi usor medalii? Am cal lv 19 si vreau sa-l fac militar
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!