| Haney a întrebat:

Ajutor TPU! Broscuta mea testoasa se comport ciudat! E cumva din cuza apei? Pt ca a iesit acum pe piatr si ea de obicei nu iese si ochi ii ieru inchisi de prca r fi moart dar ia-m pus repede pa calda si parca e mi bine.sad.e din cauza pei nup?crying

Răspuns Câştigător
| Dragosh15 a răspuns:

NU POTI FACE ASA CEVA! Ori pui acvariul pe un calorifer ori CUMPERI un incalzitor altfel broasca poate sa moara! Cunosc persoana cara au facut acest lucru si nu au vrut sa puna incalzitor iar broasca a murit! Ai grija! fundita?

3 răspunsuri:
| Dragosh15 a răspuns:

Vezi sa ai incalzitor in apa de la broasca si apa sa fie curata! Conteaza si mancarea daca-i schimbi mancarea mereu etc.Dar in general din cauza apei reci! Foarte important este sa ai si o zona unde sa poata iesi sa se usuce si daca ai si un bec e ideal

| Haney explică (pentru Dragosh15):

NU am nici bec nici incalzitor.ii schimb doar apa cand devine rece.

| Dragosh15 a răspuns (pentru Haney):

NU POTI FACE ASA CEVA! Ori pui acvariul pe un calorifer ori CUMPERI un incalzitor altfel broasca poate sa moara! Cunosc persoana cara au facut acest lucru si nu au vrut sa puna incalzitor iar broasca a murit! Ai grija! fundita?

| alexandraflorentina58 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te duci la doctorul veterinar si iti spune dansul/dansa ce are pentru ca sa nu se agreveze mai rau si sa nu moara.sa te duci la medic