| FrancezuPtm a întrebat:

Am cateva intrebari pe aici dat fiind faptul ca sunt mai nou.Sunt din Bucuresti si am cateva hobby-uri.Sunt clasa a opta si as vrea sa intru la un liceu care sa imi fie pe plac/sa se lege de hobby-urile mele.Imi place sa cant la chitara, sa desenez, sa joc football/baschet, dar mai ales (aici o sa radeti un pic dar e interesant) colectionez masini de epoca si mai vechi de 10-15 anibig grin. Poate ma ajutati si imi spuneti la ce liceu a-s putea intra...Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| DoarOana a răspuns:

Buna,
Daca vrei sa iti faci o cariera din aceste hobby-uri eu as zice ca ai putea sa mergi ori la liceul de arte ori la cel de muzica. Nu exista liceu care sa perfectioneze sau sa incurajeze colectionarea de masini de epoca desi e interesant.
Pa, pa

3 răspunsuri:
| MmarinaMadalina a răspuns:

Liceul de Arta Dinu Lipatti love struck.Si mie imi place sa desenez si vreau in Lipatti.love struckDar liceul este si de muzica.chitara,vioara,canto.etc.

| irinus a răspuns:

Mada:liceul dinu lipati e pentru muzica...nici vorba de arta...pentru arta e nicolae tonitza

| FrancezuPtm explică:

Nu le cumpar bunica mea mi-le cumpara din Italia si mi-le trimite prin pachet. Oricum nu ma joc cu ele stau in vitrina si au praf pe ele...dar le strang!