| ghineanamaria a întrebat:

Am gasit acest video http://www.youtube.com/watch?v=hfCRnUl6RNs&feature=watch _response asa ca va rog sa-mi clarificati ceva.Perusii vorbesc? Acest video ma face sa cred ca da dar nu sunt sigura daca e real sau e trucat.Sau exista vreun program cu care se face asa ceva?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da perusi vorbesc,si choar foarte bine dar nu prea clar daca il poti educa,la petshop-uri exista un praf sau asa ceva si iti spune cum trebuie administrat pentru a putea vorbi perusii dar trebuie sa repeti un cuvant de exemplu (buna) de cate ori treci pe langa perus si el il va pronunta in timp mai ales daca este singur fara pereche si mai ales daca este si mascul, si ii repeti acelasi cuvant pana il pronunta si el si dupa aceea poti repeta si propozitii, vorbesc din propia experienta:dark.angel_girl_true este id meu daca vrei sa stii cat mai multe despre perusi si alte specii de papagali si despre animale, succes!

| S_6864 a răspuns:

Probabil ca nu in acel video, insa nu stiu sigur.Eu stiam ca pot reproduce diferite tonalitati din vocea umana si probabil asta e motivul pentru care pare ca vorbesc.