1)... e cea mai mare tampenie care am auzit-o!
2) ...in general un caine de talie mica! si sa se cunoasca de mici! (poate un bichon )
Este partial adevarat. Pisicile complet albe au un defect genetic, exact ca "albinos" la oameni : nu au pigmentatie, de aceea au ochii albastri sau de culori diferite si pot prezenta si alte defecte, de auz de exemplu. Nu fii ingrijorata din cauza asta. Pisicile, ca oricare mamifer salbatic dealtfel, simt lumea inconjuratoare in primul rand prin miros, asa ca pisica ta se va descurca. Este drept ca pisicile albinoase sunt ceva mai sensibile cu sanatatea, dar daca este bine hranita, ingrijita si iubita nu cred ca o sa ai probleme cu ea. Nu trebuie un caine de o rasa anume ca sa se inteleaga cu pisica. Desi este zicatoarea aia cu "intelesul" dintre caine si pisica, din experienta mea iti spun ca zicatoarea este 95 % falsa. Daca pisicile tale cresc impreuna cu cainii, si le acorzi amandurora aceeasi atentie, se vor impaca de minune. Eu am puiutzi de mata care nu mai stau cu mama-sa si dorm pe spinarea celui mai fioros dulau pa care il am! Si "fiorosul" este mai grijuliu cu pisicutzii aia mici decat este mama lor!
1.Nu cred ca este adevarat.
2.De obicei Bichonii se inteleg bine cu pisicile, dar sa iei pui.
Intrebarea 1:pisicile albes cu ochi albastir aud![]()
intrebarea 2:depinde.trebuie sa il iei de mic ca sa se inteleaga cu o pisica
Funda?