Ai vazut filmul Hachiko: A Dog's Story?
Si acolo e o poveste asemanatoare (El gaseste un catelus mic, iar Ea nu vrea sa-l pastreze, dar pana la urma El o convinge). Inspira-te de acolo
Incearca sa le explici cat de mult ti la el, si ca el face deja parte din familie.Ai grija sa nu incalce vreo regula.Aratale cat de mult te-ai atasat de el.![]()
Dar app de ce vor sa il dea?![]()
Hmm... Ai putea să le explici că el e prietenul tău
Adică, întotdeauna a fost aproape de tine şi ai avut clipe foarte frumoase cu acel câine. Că doar, câinele e cel mai bun prieten al omului.
Spune-le să dea alt câine sau acel cineva să îşi caute altundeva un câine, să nu-l ia pe al tău.
1.Sa le arati ca tii foarte mult la el.
2.Sa nu il lasi pe perna sau in casa.
3.Sa il dresezi.
4.Sa respecti regulile de igiena dupa ce pui mana pe el.
5.Sa le arati ca este folositor.
Succes!
''Explica-le...''
Multi nu stiu ca de multe ori nu rezolvi ceva cu explicatii si vorbe. Mai bine fa-i sa inteleaga ca tu chiar tii la catelul acela, dar prin felul in care te porti cu el, nu pri vorbe. ![]()
Bafta!
Sai ii faci sa inteleaga ca acel caine face parte din viata ta.si pentru asta trebuie sa vorbesti cu ei. Refuzi instant sa il dea si nu-i dai drumul pana la urma n'au ce sa-ti faca.
Pur si simplu discuta cu ei, si roaga-i sa nu-l dea, caci altceva oricum nu poti face.Numai bine!
Fa tot posibilu, spune-i ca esti foarte atasat de el si ce rost are il dea altcuiva? si spune-i ca nu face nici un rau, si ca vei avea grija de el. etc. asta daca iti doresti cu adevarat sa il pastrezi incontinoare langa tine. si eu am un caine si mi-a fost greu sa-i conving pe ai mei sa nu il dea! multa bafta!
Trebuie sa-i rogi pe parintii tai sa nu-l dea.Este o fiinta si ste la fel de importanta ca un om. Spunele replici cum ar fi:nu pot trai fara el, el face parte din familie si nu vreau sa-l parasesc. V-a merge fiindca la mine a mers iar atunci cand parintii mei ma cearta gasesc cate o replica buna.