| dance4life a întrebat:

Avetzi pisica activa sau toata ziua doarme pe unde apuca? v-a deranjat vreo data concertul motanilor in " calduri"?

Răspuns Câştigător
| andi a răspuns:

Ce imi mai place si sunetul unei sticle sparte, zgomotul cioburilor, aruncate dupa motanii care miorlaie toata noaptea cand e nunta in cartier la ei! happy

5 răspunsuri:
| hashe86 a răspuns:

Haha
cand eram mic si erau pisicile in calduri mi era si teama sa ies in curte din cauza miorlaitului motanilor. o chemam pe bunica mea sa vina cu mine daca voiam sa ies. groaznice sunete scot ei. nici acum nu mi e tot una cand ii aud.
am la tara 3 pisici si cativa "kittens"acum si vreau sa ti spun ca sunt extrem de active si foarte harnice cum zic ai mei, adica isi fac treaba de pisica cu brio. si faza tare e ca se joaca si dorm cu cainii(2 pui de ciobanesc romanesc). sunt foarte simpatice

| Dara a răspuns:

Am avut o pisica si era foarte activa. Alerga ca nebuna si se juca toata ziua. Foarte simpatica! happy
Concertele motanilor... chiar de curand am fost nevoita sa-i explic fetitei mele de 3 ani ce se aude... miorlaiau de-ti venea sa-ti iei campii!

| Zoombe3 a răspuns:

Mai, eu am motan si nu face galagie deloc, cand e in calduri pleaca la femei si se intoarce dupa o saptamana linistit.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am un motan, care doarme 18 ore pe zi dar in cele 6 ore ramase face o multime de " nabadai-" si de deranjat nu deranjeaja ca l-am castrt. cum stau in apartament nu vreau sa deranjez vecinii big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Au doua pisici (stau la curte) dar nu ma deranjeaza.