anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna all.
Am o problema ce bichoni imi recomandati?
Eu as fi vrut maltez, dar am citit ca e cam agresiz.
HAvanessul am inteles ca are un caracter politicos, dar nu-mi place cum arata, sau ce putin asa mi-s-a parut in pozele de pe net.
Singurul care mi-s-a parut ideal ar fi Frise dar mi-se pare cam mare cand creste adica:
http://www.caini-de-rasa.ro/pozeRase/2151cce047e93dca564 a8b04cf740731.jpg
aici mi-se pare ditamai dulau, sau pare asa in aceasta poza datorita parului?
Povestiti-mi cate ceva despre bichonii vostrii, dar NEAPARAT sa-mi spuneti daca le cade putin par,. asa cum scrie, sau naparlesc ca toti ceilalti caini?

4 răspunsuri:
| Locaa a răspuns:

Maltezul este cel mai indicat si nu este agresiv(nu stiu unde ai citi tu) si este indicat pentru cei care au alergie la parul de animale si are blana foarte frumoasa si foarte alba pentru ca se poate gasi doar culoarea alb doar ca ii poate aparea niste pete rosii de la lacrimi pe sub ochi dar se duc cu niste solutii si nu le cade parul pentru ca nuare blana ci par adica nu are un strat inferior sper ca ti.am fost si eu de ajutor si eu imi i.au unul la vara de abia astept ziua aceea

| LoveMusic a răspuns:

Asta e si ideea, ca NU le cade parul! Insa trebuie ingrijiti cu mare, mare grija: pieptanati, spalati, tunsihappy pentru ca, daca nu, in loc de un bichon, vei avea un ghemotoc de blana laughing Sincer, preferatii mei sunt bichoni havanezi si maltezi love struck Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am un bichon maltez. are aproape un an si nu este deloc agresiv asa cum ai spus tu, iar in privinta caderii parului daca este periat nu ii cade deloc...catelusul meu a fost periat in fiecare zi de mic si nu ii cadea nici un fir de par, dar acum cand nu prea mai am timp sa-l perii ii cade destul de mult. Oricum parerea mea e ca dintre totii bichonii cei mai draguti sunt maltezi.

| cineva_9078 a răspuns:

Aoleu! chiar crezi ca e adevarat tot e ai citit? BICHONUL ca rasa e un caine jucaus, loial, iubitor, foarte destept...nu conteaza daca e havanez, maltez sau frise, important e sa-l iubesti si sa-l ingrijesti cum se cuvine! Singura diferenta e culoarea si parul, atat! eu am un bichon maltez si e foarte jucaus, deloc agresiv si foarete iubitor.in legatura cu naparlirea TOATE rasele de caini naparlesc, absolut toate, documenteaza-te daca nu ma crezi, numai ca bichon-ul o face foarte rar, o data pe an, in rest ei naparlesc foarte putin aproape deloc.deci din punctul asta de vedere sa nu-ti faci probleme ca nu vei avea par in casa.
bafta!