| naty696 a întrebat:

Am o intrebare. Daca imi scot cainele de 3 ori pe zi afara am voie sa il spal cu sampon pe labe de mai multe ori? Mana insista sa il spal pentru ca se urca in pat si doarme cu mine in pat si de obicei cand nu il scot eu il scoate ea si atunci mil spala cu sampon si pe lage si pe bot si pe coada si pe burta si mai bine zis peste tot laughing Am inteles ca daca il spal de atatea ori poate face o boala de piele si poate murii in final.Dar eu totusi ma refer strict la labute are ceva daca il spal de atatea ori?

Răspuns Câştigător
| TheMimy a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa il speli cu sampon doar pentru ca a iesit o data afara straight face
Daca pe afara e noroi atunci as zice da cu spalatul cu sampon.dar daca e uscat doar il clatesti putin pe labe si gata.Sii...cred ca nu este normal asa il speli de atatea ori PE ZI. Poti sa-mi zici ce rasa este. Daca ara parul lung...da trebuie sal speli macar 1 pe saptamana(ma refer peste tot nu doar pe labe). daca nu de cam 2 ori pe luna.Depinde
Funda?

4 răspunsuri:
| Alexu420 a răspuns:

Buna! Cumparai un sampon special pentru el de la farmacia veterinara si nu o sa mai fie nicio problema!

| Azµre a răspuns:

Îl speli cu apă simplă pe lăbuțe.

| Zabbyel a răspuns:

NU are nimic.
poti sa-l speli pe labe de cate ori vrei.

| Ane_Ana_Maria_1995 a răspuns:

Pai nu este o problema mare, numai ca il poti clati doar ..nu cred ca e nevoie sal speli cu sampon