Buna!
Daca spui ca este asa de rea cu cei din jur ar trebui sa discuti cu ea, daca o numesti prietena si sa o faci sa inteleaga.Cu astfel de comportament, ceilalti se vor indeparta de ea! Papa.
Este rautacioasa? pai nu ar tebui sa fie asa mai ales ca u esti langa ea si ii vrei binele, ca ea sa se indrepte, cam greoi, cred ca este incapatanata, nu? poate si unul dintre voi ar tr sa ii plateasca cu acceasi moneda ( chiar daca nu vreti sa sufere ) iar, dupa aceea iti promit ca se va schimba, daca e de schimbat, daca nu inseamna ca aici e rautate curata ![]()
funda?=
Poti discuta cu ea, sa-i explici ca comportamentul ei actual nu o va ajuta sa-si faca prieteni si sa se integreze in nici un grup de prieteni sau chiar in societate.
Dai exemplu de conversatii pe care sa le poarte daca nu stie, explica-i ca un comportament de om rau va duce la dusmanii cu persoanele din jur si va fi doar spre raul ei.Bafta
Depinde daca este rea in sensul ca-i deranjeaza sau isi bate joc de ei. Incearca sa discuti cu ei si vezi daca poate intelege ce vrei sa-i explici. Daca nu, ar trebui sa realizeze singura cand toti cei din jur o evita. Mult succes, Simona - http://HotX.ro
Ai putea sa ii spui ca nu este bine ceea ce face si asa reuseste doar sa se indeparteze de cei din jurul ei.
Am si eu o prietena cam rea dar chiar daca as vrea nu as putea sa o schimb.Asta depinde de ea dar incearca sa vorbesti cu ea ca poate va intelege daca tine la tine. Mult succes!