| B0rnC0nfuseed a întrebat:

am un caine lup de 4 luni si mi-a zis o gramada de lume ca nu e bine sa-i pun mana pe urechi ca sa ramana asa(in sus)eeste adevarat?

Răspuns Câştigător
| krena a răspuns:

DA eu am acum o fetita mica si pe mama ei si am mai avut inca 5 lupi
winking

6 răspunsuri:
| YoCookieMonster a răspuns:

Da este adevarat.Nu stiu de ce dar cainii Ciobanesc German sunt niste caini care au aceasta afectiune, dar cand se va face mare vei putea sa-i pui mana pe urechiwinking

| calitro a răspuns:

Totii cainii lupi au urechea in sus, nu are nici o legatura cu ce a spus lumea, fiindca lumea este inculta.

| Gabitzooo a răspuns:

Da pentru ca daca pui mane pe urechi nu se mai ridica si va sta cu ele pleostite in loc sa stea cu ele sageti si eu am avut anul trecut o catea care a crescut mare dar atrebuit sa o dap fiind facea ravagii prin curte (adica numai a curte nu arata) si mereu mi-e dor de ea dar stiu ca unde este acum este mai bine. deci nici pe ureci nici pe cap, caine se simt mai insiguranta cand ii maingai sub barbie

| Scherimuvi a răspuns:

Da si sai nu ii rupi vreun fir din mastatile lui pentru ca isi perde simtul ala dezvoltata al lui

| ionutz03 a răspuns:

Da e adevarat pentru ca daca ai observat tu la toti cainii lup au urechile ridicate iar cand e micut nu e bine sa ii pui mana pe urechi pentru ca nu se mai ridica si ramane cu ele lasate.winking

| Palanciuc_Silviu_1997 a răspuns:

Dar cu ciment ...cum se procedeaza ...am citit pe un site