Mediacamentele de oameni merg si la animale, ii racit ii poti da un sfert de paracetamol sau algolcalmin dizolvat in apa sau lapte, eu i-am dat la porcusoru meu de guineea ca era f racit si si-a revenit, si ca sa faca in casa iti trebuie acea ladita cu nisip pentru pisici, care se gaseste numai la magazin farmacie pentru animale da cred ca si in supermarchet la raionu de animale
Stai calma.
Nu trebuie sa te ingrijorezi.
Pisicul tau urseste pentru ca eleimina ghemotoace de par. Toate pisicile fac asa unele mai des altele mai rar.
Si in privinta nisipului ca sa il inveti sa faca in casa poti cumpara o ladita mica daca tot spui ca nu ai farmacie veterinara si pui putin nisip. Nu nisip special ci nisip normal. Atunci cand va vrea afara sa faca si va vedea ca nu ii dai voie incerci sa il iei tu sa il pui la ladita aceea si atunci se va obisnui. S`ar putea sa nu vrea de prima data si sa iti mai faca in casa( sper sa nu) dar se va obisnui. Succes...
Buna mai la tara e greu sa tii o pisica izolata in casa eu zic sa o lesi afar in cont si faza cu nisipu mfai asa eu am avut 12 pisici si inca mai am 2 si pe toate le.am invata asa pune tavita cu nisipul intr-un loc unde sa o vada pisica si ia-o in brate duo langa tava si da tu cu mana in nisip ca si cum ai scormoni nisipul si dupa ce a vazut la tine cum se face pune-o si pe ea acolo cu labutele si fai cum ai facut si u cu mana cu labutele ei scormoneste in nisip si dupa aia ea va stii ca acolo trebuie sa faca ...bit... si faza cu tusea e rece afara s-ar putea sa fii racit incearac sa ii dia lapte caldut si mula carne sau marog mancxare dea lor cu multe vitamine pentru ca lor vitaminele le intaresc sistemul imunitar succes :d
Eu zic ca daca intr-adevar tii mult la el, sincer ar merita sa faci un drum pana la o farmacie veterinara sau sa iei de pe internet un numar de telefon la care sa-i intrebi ce are. Atunci poate tot ei te vor ajuta si cu cautarea nisipului despre care ai auzit tu ca este bun. Dar mai intai de toate, eu zic ca ar trebui sa-i cumperi o litera (cutiuta in care pisicile isi fac nevoile), si o lopatica cu care sa-i cureti tu sau altcineva litera. Iti urez succes! Cred ca vei avea nevoie!