Si cainii mei au facut asa. Lasa-l putin sa vezi daca isi revine. Deci lasa-i in castron mancare si daca i se face foame se duce el.Lasa-l liber sa faca ce vrea (probabil o sa doarma k e perioada aia de somnolenta si de lene in viata cainelui) iar daca nu mananca 2-3 zile du-l la veterinar
Pai probabil are ceva, nu suntem medici ca sa stim si nici medicii nu stiu din auzite, trebuie dus la control.
Poate avea "hemoroizi". Stiu asta de la cainele meu, si eu am fost cu el la veterinar si mi-a spus ca are "hemoroizi". Trebuie sa-i dai niste pastile recomandate de veterinar.
Ori a fost prea rasfatat ori e bolnav si aici e cazul s ail duci la un veterinar.
Am patit si eu ceva asemanator, cainele meu a mancat un sobolan dupa care i-a fost rau si nu a mai mancat nimic vreo 2, 3 zile. Daca este un caine rezistent nu pateste nimic dar daca nu poate chiar muri, cainele vecinului meu a mancat din acelasi sobolan si a murit(este caine de rasa).Mai bine il duci la un medic veterinar sa vada mai si va sti ce are de facut.Bafta! Funda?
AkexD întreabă:
UnchiulRamiz întreabă: