| Pufarinee a întrebat:

Cainele meu nu prea mai mananca mai nimic.Are vreo boala sau ceva de genul? Ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| MelindaVictoria a răspuns:

Si cainii mei au facut asa. Lasa-l putin sa vezi daca isi revine. Deci lasa-i in castron mancare si daca i se face foame se duce el.Lasa-l liber sa faca ce vrea (probabil o sa doarma k e perioada aia de somnolenta si de lene in viata cainelui) iar daca nu mananca 2-3 zile du-l la veterinar

5 răspunsuri:
| victorandrei a răspuns:

Pai probabil are ceva, nu suntem medici ca sa stim si nici medicii nu stiu din auzite, trebuie dus la control.

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Poate avea "hemoroizi". Stiu asta de la cainele meu, si eu am fost cu el la veterinar si mi-a spus ca are "hemoroizi". Trebuie sa-i dai niste pastile recomandate de veterinar.

| lucian_2018 a răspuns:

Ori a fost prea rasfatat ori e bolnav si aici e cazul s ail duci la un veterinar.

| MrAnonymus a răspuns:

Am patit si eu ceva asemanator, cainele meu a mancat un sobolan dupa care i-a fost rau si nu a mai mancat nimic vreo 2, 3 zile. Daca este un caine rezistent nu pateste nimic dar daca nu poate chiar muri, cainele vecinului meu a mancat din acelasi sobolan si a murit(este caine de rasa).Mai bine il duci la un medic veterinar sa vada mai si va sti ce are de facut.Bafta! Funda?

| Andreea304 a răspuns:

d'oh Mergi cu el la veterinar sa-i faca un control!