| 08andreea05 a întrebat:

Buna! Imi doresc foarte mult un bullgod francez, dar nu-mi permit unul, sunt iubitoare de catei am mai avut, stiti persoane care doneaza bulldogi?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti un catel normal, pana mai cresti si-ti permiti sa-ti cumperi unul, fiindca asa inveti sa te comporti cu ei, sa-i dresezi, sa-i intretii, hranesti, plimbi samd.

| lpavel a răspuns:

La cat de scumpi sunt nu cred ca doneaza cineva! Iti dai seama e pretul unui porc de 100 de kg... laughing Trebuie sa fi mult prea prost si sa ai bani de aruncat sa dai atatia bani pe o javra pe care va mai trebui sa cheltuiesti de 3 ori inca pe atat cel putin cat va mai trai apoi sa-ti mai ocupe si timpul liber... laughing

| johnnny123 a răspuns:

Dacă ești cu adevărat iubitoare de căței, du-te și adoptă unul de la adăpost. Nu o să-ți doneze nimeni câini de rasă care se vând cu sute/mii de euro.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este periculos acest câine?

| tonyc7 a răspuns:

Foarte greu sa gasesti buldog francez pe moca. Sanse aproape 0. Doar printr-un foarte mare noroc.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Bună. Cauta pe google sunt multe anunțuri de buldogi francezi gratuiti.

| Elaz78 a răspuns:

Caută canise în regiunea ta și suni.
cei ce au canisa, donează femelele bătrâne sau puii ce nu sunt în standard.
dacă nu, te duci în adăpost și te îndrăgostești instant de vreun cățeluș.
succes si sa ai grijă de el pana la sfârșit!

| rfi4online a răspuns:

Daca nu iti permiti pretul initial, nu iti vei permite nici costurile de intretinere. Cum au recomandat si ceilalti, orienteaza-te catre adoptie si eventual alta rasa. Bulldog-ul, in general, este predispus la probleme respiratorii, iar vizitele la Veterinar vor fi regulate. Ai aici ceva informatii despre cel englezesc, insa medical vorbind, sunt asemanatori: https://desprecaini.ro/rase-de-caini/talie-medie/bulldog-englezesc/